4 ülkenin çocukları şenlikte buluşacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ulusal ve Uluslar Arası Çocuk Şenliği'nin bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek. 21-22 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan şenliğe Kuzey Kıbr

GÜNDEM 13.04.2018 13:59:00 0
4 ülkenin çocukları şenlikte buluşacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ulusal ve Uluslar Arası Çocuk Şenliği’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek.

 

 

2 GÜN SÜRECEK

 

2 gün sürecek şenliklerde Çerkezköylü çocuklar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Arnavutluk, Bulgaristan ve İzmir’den gelecek çocuklarla buluşacak. Şenlik 21 Nisan Cumartesi günü başlayacak. Saat 12:00’da Kızılpınar Mahallesi’nde düzenlenecek olan şenliklerde sirk gösterisi, palyaço müzikali, sihirbaz müzikali ve misafir ülke çocuklarının gösterileri sunulacak.  Aynı gün saat 12:00’da Veliköy Mahallesi’nde de sirk gösterisi, palyaço müzikali, sihirbaz müzikali ve misafir ülke çocuklarının gösterileri yapılacak.

 

 

MAŞA İLE KOCA AYI MÜZİKALİ ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

 

22 Nisan Pazar günü de saat 12:00’da Çerkezköy Kapalı Otopark üstünde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kortej ile başlayacak olan gösteriler sirk gösterisi ve sihirbaz müzikali ile devam edecek. Çocuk Şenliği’nde Maşa ile Koca Ayı Müzikali de çocuklarla buluşacak.

 

 

3 ÜLKEDEN MİSAFİR ÇOCUKLAR KATILACAK

 

İlkinin 2016 yılında düzenledikleri Çocuk Şenliği’ni geleneksel hale getirdiklerini ve bu yıl 3’üncüsünü düzenleyeceklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “3. Ulusal ve Uluslar Arası Çocuk Şenliğimizi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Arnavutluk, Bulgaristan ve İzmir’den gelecek misafir çocuklarımızla birlikte kutlayıp dünya barışına ortak oluyoruz” dedi. Akay, tüm çocukları Ulusal ve Uluslar Arası Çocuk Şenliği’ne davet etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU