Milletvekili Akgün'den hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer, İlçe Teşkilat Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte Ço

GÜNDEM 10.04.2018 16:20:00 0
Milletvekili Akgün

Ziyarette seçim hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün; “Göreve seçilen değerli Başkanları, Meclis Üyelerini ve Komite Üyelerini tebrik ediyorum. Bu seçimin kazananı kaybedeni yok. Kazanan Çorlu’dur. Sandığa giden herkesi kutluyorum. Bu yüce görevi 4 yıllık bir zaman zarfında icra edecek olan bu genç ekibe güveniyoruz, inanıyoruz. Bizlerinde zamanında görev aldığı emanetimizi genç bir Yönetim Kurulu Başkanıma ve tüm sanayiyi temsil eden Meclis Başkanıma teslim ediyorum. İnanıyorum ki bu yönetim güzel hizmetlere imza atacak ve Türkiye genelinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı söz sahibi yapacaklardır. Bizler görevde olduğumuz sürece İlçe başkanlarım dahil 24 saat yanınızdayız. Seçilen tüm arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ederim” dedi.

 

 

“UZUN SOLUKLU BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRDİK”

 

Uzun soluklu bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da “Bu zaman zarfında yanımızda olan herkese teşekkür ederim. Çorlu ve bölgemiz için projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Çorlu’ya katma değer sağlamak için genç ve dinamik bir yönetim anlayışıyla üyelerimizin sorunlarına çözüm bulacağız ve onlardan aldığımız güçle önemli işlere imza atacağız. Sayın Vekilimizin ve İlçe Yönetiminin bizleri desteklemesi ve birlikte hareket etmesi bizlere güç verecektir. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

“7/24 HAZIRIZ”

 

Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan da “Yorucu bir seçim süreci atlattık ve sonunda bütün Çorlu’nun kazandığı sonuca imza attık. Bizlere şerefli bir görev düşmüştür. Bu görevi en iyi şekilde yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte Sayın Vekilimizin ve İlçe Yönetiminin yanımızda olacağını bilmek bizleri mutlu kılmıştır” diye konuştu. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay da ziyarette yaptığı konuşmada “Sanayi bölgesi olan Çorlu’da Ticaret ve Sanayi Odamızın üyelerinin sorunlarıyla ilgilenmesi anlamında üzerinizdeki sorumluluğun ciddiyeti ortadadır. Biz AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı olarak sizlerle istişare halinde olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Üzerimize düşen tüm sorumluluklarda 7/24 hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” diye konuştu. Göreve yeni gelen AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer ise “Yeni göreve gelen Başkanlarımızı, Meclis Üyelerimizi ve Komitelerimizi tebrik ederim. Vizyonel olarak bu yönetimin Çorlu’ya büyük katkılar sağlayacağını düşünüyor ve bundan sonraki süreçte istişare halinde birlikte daha iyisi için çalışacağımızı ifade ediyorum“ dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA