Polis Teşkilatı'ndan Ceylan'a ziyaret

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173.  yıl dönümü münasebetiyle kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve beraberindekiler, Vali Mehmet Ceylan'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 9.04.2018 14:38:00 0
Polis Teşkilatı

Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Vali Mehmet Ceylan’a Polis Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Vali Mehmet Ceylan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatının 173. yılı kutlu olsun” dedi.

 

 

 

“SONSUZA DEK SAHİP ÇIKACAKTIR”

 

Vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek için yetkisini kanunlardan alarak görev yapan bu güzide teşkilatın güvenlik ve özgürlük dengesini sağlama konusunda ciddi bir vazife ifa ettiğini söyleyen Ceylan “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır’ dediği gibi Polis Teşkilatımız ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN