2017 faaliyet raporu meclisten geçti

Malkara Belediye Meclisi'nin Nisan Ayı Toplantısı'nın 2'nci oturumu Meclis Odasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM 6.04.2018 17:24:00 0
2017 faaliyet raporu meclisten geçti

Toplantının ilk gündem maddesinde 2017 Mali Yılı Faaliyet Raporu görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri Yetki verilmesi hakkındaki Plan Bütçe Komisyon Raporu da görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.İlgili gündem maddesinin karara bağlanmasının ardından Turistik Tesisin Kiralama süresi hakkındaki Plan Bütçe Komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

 

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNE SUNULACAK

 

Meclis toplantısının bir sonraki gündem maddesinde de Karacahalil Mahallesi 1355 pareselde kayıtlı binanın muhtarlık olarak kullanılan oda hariç diğer üç odanın Karacahalil Dayanışma ve Güzelleştirme Derneğine tahsisi hakkındaki Plan Bütçe Komisyon Raporu görüşüldü. Komisyon raporunun oybirliği ile kabul edilmesinin ardından Camiatik Mahallesi Sünepe Çeşme Mevkii Nihan İlgün ve Elektrikçiler Caddeleri arasında bulunan 4x4 m'lik kısmına ATM yeri olarak kullanmak üzere T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Malkara Şube Müdürlüğü’ne tahsisi hakkındaki Plan Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.Toplantının son gündem maddesinde de Yakup Keskin'in Plan Değişikliği hakkındaki İmar Komisyon raporu görüşülürken, Büyükşehir Belediye Meclisine sunulmasına oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ