Sporcular başarıdan başarıya koşuyor

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde sportif faaliyetlerini sürdüren voleybol ve basketbol oyuncuları, burslu eğitim gördükleri okullarında da başarıdan başarıya koşuyor.

GÜNDEM 30.03.2018 16:54:00 0
Sporcular başarıdan başarıya koşuyor

Grup maçlarını tamamlayarak rakipleri karşısında başarılı sonuçlar elde eden Ün Temel Lisesi Kız Voleybol takımı yarı final maçları sonucunda ilk 8’e girerek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Öte yandan Benek Koleji Erkek Basketbol takımı oyuncuları Marmara Bölge Şampiyonası'nda elde ettikleri başarıların ardından ilk 10 takım arasına girerek Türkiye Yarı Finallerinde Çorlu’yu başarıyla temsil etti.

 

 

İŞBİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ

 

Kulüp ve okul arasından yapılan işbirliğinin başarıları da beraberinde getirdiğini belirten Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül “Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün voleybol ve basketbol oyuncularını geleceğe hazırlarken eğitimlerine de katkı koymayı hedefledik. Bu kapsamda Ün Temel Lisesi bünyesinde kız voleybol takımımızın oyuncuları ile Benek Koleji bünyesinde erkek basketbol oyuncularımız hem eğitim görüyor hem de sportif faaliyetlerine devam ediyor. Sporcularımız kulüp bünyesinde gösterdikleri başarıları okullarında da sergilediler ve grup maçlarında elde ettikleri başarılı sonuçların ardından Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandılar” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ