8 gollü düelloda kazanan Sitespor oldu

Kapaklı Sitespor, Tekirdağ Süper Amatör Ligde 24.hafta karşılamasında sahasında Sağlamtaşspor'u ağırladı. Kapaklı Sitespor karşılaşmadan 5-3 galip ayrılarak puanını 33'e yükseltt

SPOR 19.03.2018 16:43:00 0
8 gollü düelloda kazanan Sitespor oldu

Kapaklı sahasında Pazar günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Yunus Emre, Doğukan, Muhammed Mustafa, Hakan, Uğur, Abdulmelik, Numan, Yusuf, Anıl, Serkan ve Mert ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Sağlamtaşspor ise Bilal, Hakan, Onur, Kadir, Aykut, Esat, Ahmet, Doğan, Burak, Engin, Gökhan kadrosu ile çıktı. Kapaklı Sitespor’da 28’inci dakikada Anıl topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Kapaklı Sitespor 37’nci dakikada Serkan Akyüz’üb golüyle farkı ikiye çıkardı.

 

 

 

FARK 3’E ÇIKTI

 

Ev sahibi ekip, karşılaşmanın 42’nci dakikasında Serkan Akyüz’ün golü ile skoru 3-0 yaptı.İlk devrenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Sağlamtaşspor karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında golcü oyuncusu Burak Elagöz’ün golüyle farkı 2’ye indirdi. Karşılaşmanın 68’inci dakikada Abdülmelik’in pasıyla hareketlenen Serkan Akyüz kendisinin 3, takımının 4’üncü golünü attı.

 

 

 

SAĞLAMTAŞSPOR UMUTLANDI

 

Maçın 69’uncu dakikasında Sağlamtaşspor bir gol daha bularak skoru 4-2’ye getirdi. 78’inci dakikada gelişen Kapaklı Sitespor atağında Serkan’ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Abdülmelik düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturarak karşılaşmanın skorunu belirledi. (5-3)

Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor’un 5-3’lük galibiyeti ile sonuçlandı. Kapaklı Sitespor bu galibiyetle puanını 33’e çıkarırken, Sağlamtaşspor ise 27 puanda kaldı.

 

Haber / Özge MERİÇ