"Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız"

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ilçedeki şehit ailelerini ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın eşi Güliz Akay â

GÜNDEM 16.03.2018 21:17:00 0

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti. Akay’a ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven de eşlik etti.

 

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”

 

Şehitleri ve değerli ailelerini hiç bir zaman unutmadıklarını belirten Güliz Akay “Çerkezköy'de yaşayan her vatandaşımızın şehitlerimize siz değerli şehit ailelerine minnet borcu var. Bu anlamlı ve son derece önemli günde sizleri ziyaret etmek ve Belediye Başkanımızın selamlarını iletmek istedik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olacağız. Her türlü sorun, istek ve taleplerinizde sizlere bir telefon kadar yakınız. Çanakkale Savaşlarında ve ülkenin dört bir yanında şehit olan tüm vatandaşlarımıza minnettarız” dedi.

 

ŞEHİT AİLELERİNİ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Şehit J. Er İlhan Doyran, Şehit Ulş. Er Ilgar Özkan, Şehit P. Er Mustafa Baykuş, Şehit Polis Memuru Dursun Zeytün, Şehit Reşat Kalkan, Şehit Korucu Asım Tayyar, Şehit Mu. Cvş. Mustafa Oruç, Şehit Polis Memuru Erdem Uçar, Şehit J. Uzm. Cvş. Dinçer Ersoy’un ailelerini ziyaret eden Güliz Akay, ziyaretlerde şehit ailelerinin bir sıkıntı ve taleplerinin olup olmadığını sordu. Şehit aileleri de Belediye Başkanı Vahap Akay’ın her zaman kendileri ile yakından ilgilendiğini belirterek teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU