17'nci yıla pastalı kutlama

S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi kuruluşunun 17'nci yılını pasta keserek kutladı. Kutlamada konuşan kooperatifin Kurucu Başkanı Nevzat Başar, yakında Zirve Ã??

GÜNDEM 26.02.2018 19:02:00 0
17

S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi kuruluşunun 17’nci yılını pasta keserek kutladı.

 

“ONURUNU VE GURURUNU YAŞIYORUZ”

 

S.S. 91 Nolu İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi’nin 17’nci kuruluş yıldönümü kutlandı. Saat 9.45’te Başar Kıraathanesi’nde düzenlenen kutlama programında konuşan Kooperatifin Kurucu Başkanı Nevzat Başar, kooperatifin 17’nci yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

 

“İLÇENİN İLK ÖĞRENCİ VE PERSONEL TAŞIMACILIĞI KOOPERATİFİ”

 

Kooperatifi kurma çalışmaları sırasında bir takım zorluklar yaşadıklarını söyleyen Başar “Ancak daha sonra 7 arkadaşımızla birlikte kooperatifimizi kurarak hayata geçirdik.26 Şubat 2001’de kuruluşunu gerçekleştirdiğimi kooperatifimiz aynı zamanda ilçemizin ilk öğrenci ve personel taşımacılığı kooperatifidir” dedi.

 

“HİZMET KALİTEMİZİN GÖSTERGESİ”

 

17 yıllık zaman içinde hizmeti en iyi ve özverili bir şekilde yapmanın haklı onurunu ve gururunu yaşadıklarını söyleyen Başar “Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz süre içinde birlikte çok daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Kuruluşumuzdan bu ya kooperatifimizin devamlı büyümesi, verdiğimiz hizmet kalitesini gösteriyor” dedi.

 

“BİR OLURSAK, EKMEĞİMİZE DAHA İYİ SAHİP ÇIKARIZ”

 

Yakında Zirve Öğrenci Kooperatifi’nin de kendileri ile birleşeceğini ve daha güçlü bir kooperatif olarak hizmet ağını genişleteceklerini kaydeden Başar “Bu birliktelikten dolayı da mutluluk duyuyorum. Kooperatifleri birleştirmenin ötesinde böyle birliktelikler çok önemli. Hepimiz bir olursak ekmeğimize daha iyi sahip çıkarız” dedi.

 

“ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYORUZ”

 

Kooperatif bünyesinde bulunan 46 ortağın da bir arada olmasından ayrıca mutluluk duyduğunu söyleyen Kurucu Başkan Nevzat Başar “Bizim görevimiz üstlendiğimiz görevi her zaman her koşulda en iyi şekilde yerine getirmektir. Çünkü bizler önemli  bir görevi yerine getiriyoruz. Tüm arkadaşlarımızın da bu bilinçte olduğuna inanıyorum. Kooperatifimizin 17’nci yılı kutlu olsun” dedi.

 

“HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever de, kooperatifin 17’nci yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Kooperatifin kurucusu olan ve uzun yıllar başkanlığını yapan Nevzat Başar’ın kooperatifin kurulmasına vesile olduğunu söyleyen Vatansever “Bugün evimize ekmek götürmeye çalışıyorsak bunda onun büyük emeği var. Şahsım ve üyelerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olmak zorunda olduklarını kaydeden Vatansever “Bizler önemli bir hizmet yapıyoruz. Günün koşullarına göre hizmetimizi özverili şekilde yaptığımız sürece daha çok uzun yıllar hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

 

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

 

Bu bayrağı gelecekte çocuklarına emanet edeceklerini söyleyen Vatansever “Biz her zaman birlik ve beraberlik içindeyiz. Bölgemizde örnek gösterilen öğrenci ve personel taşımacılığı yapan bir kooperatif olmamız nedeniyle bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de hizmetimizi özverili şekilde sürdüreceğiz” dedi. İrem Öğrenci ve Personel Taşımacılığı Kooperatifi olarak kapılarının herkese açık olduğunu kaydeden Başkan Hayrettin Vatansever “Çerkezköy ve Kapaklı’da hizmet veren öğrenci  ve personel taşımacılığı yapan kooperatifler de çatımız altında birleşebilirler. S ve j Plakalı kooperatiflere de yol göstermeye hazırız” dedi.

 

PASTAYI HEP BİRLİKTE KESTİLER

 

Kooperatif olarak en iyi şekilde taşımacılık yapmaya özen gösterdiklerini ifade eden Vatansever “Bizlere güvenen halkımıza, bizler de her zaman en iyi şekilde güvenli olarak hizmet vermek zorundayız. Kooperatifimizin 17’nci yılı kutlu olsun” dedi. Yapılan konuşmaların ardından, kooperatifin kurucu başkanı Nevzat Başar, Kooperatif Başkanı Hayrettin Vatansever ve Zirve Öğrenci Kooperatifi Başkanı Sinan Başak, 17’nci yıl pastasını birlikte keserken, birlik ve beraberlik mesajı da verdiler.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU