Dereceye girenlere ödülleri törenle verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve sadece Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının katılımına açık olan `TekirdaÄ

GÜNDEM 20.02.2018 22:11:00 0
Dereceye girenlere ödülleri törenle verildi

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen ödül törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Dr. Kaan Gaytancıoğlu, M. Zeki Gürcün, Fatih Ünsal ile daire başkanları ve personeller katıldı.

 

“GÜVENLİ ÇALIŞMA HER ŞEYİN BAŞINDA GELMELİDİR”

 

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İş sağlığı, iş güvenliği sisteminin ne kadar önemli olduğunu her platformda vurgulamaya, belirtmeye çalışıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, bu konuda sonuna kadar sizlere destek olmaya devam edeceğim. Güvenli çalışma her şeyin başında gelmelidir” dedi. Konuşmaların ardından `Yaptığın İş Ne Olursa Olsun, Önceliğin Güvenlik Olsun' sloganı ile yarışmada birinci olan Metin Özer'e,  `İşiniz, Sağlığınız, Güvenliğiniz, Bizim İçin Önemlisiniz' sloganı ile ikinci olan Mehmet Hikmet Çiçek'e ve `İş Güvenliği Hayatın Emniyet Kemeridir' sloganı ile üçüncü olan Erkan Çiftçi'ye ödülleri ve plaketleri Başkan Albayrak tarafından verildi. Yarışmaya katkı sunan bütün personellere Büyükşehir Belediyesi'nin üst yöneticileri tarafından plaket ve teşekkür belgesi verildi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN