Meslektaşlarından son görev

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Metin Kesici (51), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşınan Metin Kesici

GÜNDEM 19.02.2018 21:30:00 0
Meslektaşlarından son görev

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevini yürüten 2'nci sınıf Emniyet Müdürü Metin Kesici, gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası Kesici için İl Emniyet Müdürlüğü önünde uğurlama töreni düzenlendi. Uğurlama törenine; Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, İl Protokolü, mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.

 

2011’DE TEKİRDAĞ’A ATANMIŞTI

 

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın; “Bugün çok büyük bir kayıp vesilesiyle burada bir aradayız. Değerli Emniyet Müdür Yardımcımız Metin Kesici sabaha karşı geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu aramızdan ayrıldı. 1987 yılında teşkilatımızda göreve başlayan Metin Kesici, 30 yılı aşkın zamandır farklı rütbe ve görevlerde başarı ile çalışmış, 2011 yılında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanmıştır. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütmekte olduğum 2016 yılı Ekim ayından bu yana birlikte mesai harcadığımız Metin Kesici, verilen her türlü görevi layıkıyla yerine getiren, her zaman vatanı ve milleti için çalışan, mesai arkadaşları ve personeli tarafından çok sevilen ve saygı duyulan bir idareci olmanın yanında, iyi bir aile babası olduğunu her zaman göstermiştir. Değerli Meslektaşımızı ebediyete uğurlarken, kendilerine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına, emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

 

MEMLEKETİ BALIKESİR’E UĞURLANDI

 

Meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşınan Metin Kesici’nin cenazesi düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Balıkesir’in Gönen İlçesine uğurlandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU