Sanat, Çerkezköy'e geliyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Cihan Ünal, Can Gürzap ve Mutlu Güney'in oynadığı Sanat - "Art" isimli tiyatro oyunu 20 Şubat Salı günü s

GÜNDEM 19.02.2018 21:08:00 0
Sanat, Çerkezköy

"Sanat", sanatın günümüz insanının hayatındaki gerçek yerini ve ticari bir meta haline dönüşmesiyle, kişiye statü sağlama özelliği yüklenmesinin suni etkilerini çarpıcı ve eğlenceli diyaloglarla tartışan bir oyun. On beş yıldır sıkı fıkı bir ilişkiyi sürdüren üç erkek arkadaş, içlerinden birinin, sanatsal niteliği oldukça su götürür bir tabloyu astronomik fiyata satın alması ile kişiliklerin, ilişkilerin ve "dostluk" kavramının yepyeni bir ışıkta sorgulanmaya başladığı ve çıkmaza saplandığı bir sürece giriyorlar.

 

3 SEÇKİN AKTÖR ROL ALIYOR

 

Fransa'da Pierre Arditi, Fabrice Luchini, Pierre Vaneck, Jean Louis Trintignan, İngiltere'de Albert Finney, Tom Courtenay, Ken Stott gibi önemli aktörlerin oynadığı "Sanat”TA, Türkiye’de de her oyunlarıyla belleklerde iz bırakmış olan üç seçkin aktör rol alıyor. Oyun, insanın ve ilişkilerin çeşitli yüzlerini, derindeki boyutlarını sorgulama ve sergileme işini, alabildiğine doğal, müthiş eğlenceli, düşünceyi kahkahaya yediren bir üslupla sergileniyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU