Kazanan Kapaklıspor oldu

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor Pazar günü karşı karşıya geldi. Derbinin kazananı 4-2'lik skorla Kapaklıspor oldu. Kapaklıspor bu ga

SPOR 19.02.2018 19:07:00 0
Kazanan Kapaklıspor oldu

Pazar günü saat 14:00’da Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Kapaklıspor Serhat, Ömer Faruk, Çağatay, Hüseyin, Mamadou Sacko, Mertcan, Gurur, Tezcan, Şaban, Berkay ve Nail ilk on biri ile mücadele ederken, Kapaklı Sitespor ise Yunus Emre, Doğukan, Yunus Eser, Hakan, Hasko, Abdülmelih, Numan, Yusuf, Anıl, Serkan ve Mert ilk on biri ile mücadele etti. Maça hızlı başlayan taraf Kapaklıspor oldu. Kapaklıspor, Mertcan’ın pası ile hareketlenen Şaban’ın golü ile karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Kapaklıspor ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Kapaklı Sitespor ise beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın 18’inci dakikasında topla buluşan Kapaklı Sitespor oyuncusu Anıl, attığı golle skoru eşitledi.

 

FARK 3’E ÇIKTI

 

İlk yarının ilerleyen bölümlerinde Kapaklıspor Berkay ile bir gol daha bularak yeniden öne geçti. Başka gol olmayınca ilk yarı Kapaklıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Kapaklıspor karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başladı. 52’nci dakikada Kapaklıspor oyuncusu Şaban şık bir vuruş ile skoru 3-1 yaptı.62’nci dakikada Hüseyin Karaca ile bir gol daha bulan Kapaklıspor farkı 3’e çıkardı. (4-1)

 

PENALTI KAZANDI

 

Karşılaşmanın 72’nci dakikasında penaltıda topun başına geçen Serkan skoru 4-2 yaptı. Oyunun ilerleyen bölümlerinde rakibine sert müdahalede bulunan Kapaklı Sitespor’dan Uğur ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç, Kapaklıspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ