Edirnespor üç puanı üç golle aldı

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Sultangazispor, deplasmanda Edirnespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 berabere biten karşılaşmayı ev sahibi ekip Edirnespor 3-0 kazanarak üç puanın sa

SPOR 19.02.2018 19:05:00 0
Edirnespor üç puanı üç golle aldı

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta Edirnespor, sahasında İstanbul temsilcisi Sultangazispor ile karşı karşıya geldi.

 

İLK ON BİRLER

 

Edirnespor İbrahim, Murad Damra, Ertuğrul, Emirhan, Barış, Ümit, Moussa Mariko, Yunus, Ferhat, Uğur, Sebahattinilk on biri ile mücadele ederken, Sultangazispor da İlkay, Ercan, İlyas, Ramazan, Kemal Emre, Emre Yılmaz, Hasan Ali, Doğan, Samet Şenol, Onur Mengi, Soji Moses Akıngboye ilk on biri ile mücadele etti.

 

İLK YARIDA GOL YOK

 

Karşılaşmanın ilk yarısına iyi başlayan Sultangazispor, Edirnespor karşısında bulduğu net gol fırsatlarından yararlanamazken, Samet Şenol ilk yarının son dakikasında yüzde yüzlük gol fırsatını tepti ve ilk yarı 0-0’lık eşitlik ile gitti.

 

3 PUAN EDİRNESPOR’UN

 

İkinci yarıya üstün başlayan ev sahibi ekip Edirnespor karşılaşmanın 50’nci dakikasında Uğur’un attığı gol ile mücadelede 1-0 öne geçti. Beraberlik golünü bulmak için yüklenen Sultangazispor Soji Moses ve Ramazan ile bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Mücadelenin 72’nci dakikasında Barış ile 2-0 öne geçen ev sahibi ekip 87’nci dakikada Orhan’ın attığı gol ile karşılaşmayı 3-0 kazandı ve üç puanın sahibi oldu.

 

Haber / Ayşenur AYDIN