Çerkezköylü izcilerden anlamlı kampanya

Çerkezköy Belediyesi gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen kitap toplama kampanyasında 2 bin 500 kitap toplandı. Toplanan kitaplar Van, Mardin ve Diyarbakır'daki köy okullarına gönderildi. İ

GÜNDEM 16.02.2018 23:37:00 0
Çerkezköylü izcilerden anlamlı kampanya

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından 1 – 31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Kitap Toplama Kampanyası kapsamında yaklaşık 2 bin 500 kitap toplandı. Toplanan kitaplar Van, Mardin ve Diyarbakır’daki köy okullarına gönderildi.

 

KÖY OKULLARINA GÖNDERİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından toplanan kitaplar düzenlenen programın ardından gönderildi.  Programa Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, izciler ve aileleri katıldı.

 

“ORADAKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURULACAK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, izciliğin yalnızca kamp yapmaktan ibaret olmadığını ifade ederek “Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerimiz, gerçekleştirdikleri bu anlamlı sosyal sorumluluk projesi ile örnek bir davranışa imza attılar. Kendilerini gönülden kutluyorum” dedi. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından kent ve çevre şehirlerden yaklaşık 2 bin 500 adet kitap toplandığını kaydeden Akay, “Toplanan bu kitaplar Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki Bayırkonak Köyü 80. Yıl Ortaokulu, Mardin’in Mazıdağı ilçesindeki Kemerli Köyü İlköğretim Okulu ve Van Merkezdeki Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ndeki kütüphanelere yerleştirilecek ve oradaki öğrencilerimiz ile buluşturulacak” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ