AK Parti'den Bozdağ'a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, partililerle birlikte, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çerkezköy ile ilgili pek ?

GÜNDEM 14.02.2018 19:01:00 0
AK Parti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Pazar günü yapılan kongrede güven tazeleyerek 7’nci kez Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Ali Bozdağ'ı ziyaret etti.

 

“ÇERKEZKÖY’E BORCUM VAR”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Bozdağ “Siyasi partiler bizim vazgeçilmez unsurlarımızdır. Bir siyasetçi, ne söyleyeceğine değil, ne söylemeyeceğine dikkat etmelidir. Siyaset güzeldir. İnsanlarla kaynaşmak, fikirlerini paylaşmak güzeldir” dedi. Çerkezköy’e çok borcunun olduğunu söyleyen Bozdağ,"Çerkezköy bana birçok değer verdi. Sosyal anlamda çok görev verdi” dedi. Tek yön uygulaması ile ilgili de konuşan Bozdağ “Tek yön uygulamasındaki değişimler için biraz daha zamana ihtiyaç var. Daha sistem henüz oturmadı. Trafiği, park yerlerini de düzgün kullanamıyoruz. Uğur Mumcu Caddesi’nde de büyük sıkıntı var” dedi.

 

“ESNAF DA VATANDAŞ DA MEMNUN DEĞİL”

 

Esnafla ilgili de konuşan Bozdağ “Esnaf satış oranının yüzde 30 düştüğünü söylüyor. Esnaf saat 22.00'dan sonra alkol yasağının olmasından da şikayetçi keza müşteriler de aynı şekilde. Çünkü esnaf  'bu benim geçim kaynağım’ diyor. Alkol almak için gelen müşteriye ‘ben bunu satamıyorum' diyor. Halk da aynı şekilde 'İşten 23.00'de çıkıyorum. Servisten inip evime gideceğim sırada alkol almak istiyorum alamıyorum' diyor. Halk alkol yasağının olmasından da şikayetçi. Vatandaşlar ‘madem o saatten sonra satışı yasak, komple satışını yasaklasınlar’ diyerek tepki gösteriyor” dedi.

 

“ÜLKEMİZİN TAMAMEN DEĞİŞECEĞİ BİR SİSTEM OLACAK”

 

Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de “Siyasetin ve meclisin yazı kışı yok. Partimiz sadece seçimlerde değil her zaman dinamik bir yapıya sahip. Afrin operasyonu ile ilgili sürekli bilgilendirme alıyoruz. Her zaman Afrin için hazır bir partiyiz” dedi. Yaklaşan seçimlerle ilgili de konuşan Öğe “Önümüzde yerel seçimler var. 2019 Kasım yerel seçimleri Cumhurbaşkanlık sisteminin oturduğu, ülkemizin tamamen değişeceği bir sistem olacak. Bizlerin Çerkezköy’e borcu var. Esnaf olarak, ticaret olarak Çerkezköy'e borcumuz var. Elimizden geldiği kadar bizler de bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yerelde muhalefetiz. Yapılan hizmetleri dile getirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

“BÜYÜK BİR RAKAM”

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 3 bin 500’e yakın üyesinin bulunduğunu söyleyen Öğe “Bu büyük bir rakam. Esnafın şikayetlerini dertlerini dile getirmeye çalışıyoruz. Tek yön uygulamasında trafik yoğunluğundan dolayı esnafımızın çok şikayeti var. Esnafların satışında yüzde 30- 40 oranında düşüşler var. Tabi bunların nedenleri alışveriş merkezlerinin çoğalması da olabilir. Esnaf kendini güncelleyerek yine bereketini kazanacaktır” dedi.

 

“ESNAF BAŞIMIZIN TACIDIR”

 

Uğur Mumcu Caddesi ile ilgili de konuşan Öğe “Uğur Mumcu Caddesi’ndeki sıkıntı gerçekten büyük. Park sorunundan dolayı sürücüler durup alışveriş yapamıyorlar. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Esnaf tezgahını yenileyecek, güncelleyecek. Terzi makasını değiştirecek. Esnaf dükkanını sabah erken açacak, güler yüzlü olacak. Esnaf başımızın tacıdır” dedi. Öğe, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ'a ve yeni yönetimine de çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Özge MERİÇ