"Yenildik diye havlu atacak değiliz"

1911 Çerkezköyspor'da Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, Teknik Direktör Murat Küçük ve futbolcular İliyaz ile Etoga basın açıklaması yaparak hafta sonu oynanan Sultangazi karşılaşmasını deÄ?

SPOR 8.02.2018 15:46:00 0

1911 Çerkezköyspor’da Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, Teknik Direktör Murat Küçük ve futbolcular İliyaz ile Etoga basın açıklaması yaparak hafta sonu oynanan Sultangazi karşılaşmasını değerlendirdi.

 

“MAZERETİN ARKASINA SIĞINAN BİR TAKIM DEĞİLİZ”

 

Çok istedikleri ve iyi hazırlandıkları maçı kaybettiklerini söyleyen Direktör Murat Küçük “Futbolda bu gibi sonuçlar her yerde var. Öncelikle ben futbolcularımı gösterdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Mücadele anlamında çok iyiydik, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımız zaman sonuca gidemedik. Futbolda bu gibi olaylar olabiliyor. Biz hiçbir zaman ekip olarak mazeretin arkasına sığınan takım değiliz. En azından antrenörlük felsefesi bakımından maçların sonucunu çeşitli bahanelere asla bağlamadım ve bağlamayı da düşünmüyorum” dedi.

 

“BİR FAKTÖRE BAĞLI BİR OYUN DEĞİLDİR”

 

“Maçı hakemin etkilediğini düşünüyor musunuz” sorusuna da cevap veren Küçük “Maç bir faktörü bağlı oyun değildir. Mağlup olduğumuz zaman hakem kararlarına mazeret uyduran hoca değilim. Mutlaka var ama o konulara girmek istemiyorum. Oynayamadık ve mağlup olduk. Maça gelen herkes gördü. Samimi gözle bakan orada neler olduğunu görmüştür” dedi.

 

HAKEME TEPKİ GÖSTERDİ

 

Oyuncular Etoga ve İliyaz da mağlubiyetten dolayı üzüntü duyduklarını ifade etti. Hakeme de tepki gösteren Etoga “25.dakika bir pozisyonda rakip sert müdahalede bulundu. Ama hakem sarı kart çıkardı. Pozisyonu dördüncü hakem görmesine rağmen orta hakeme söylemedi. Bana göre pozisyon kırmızı karttı” dedi. Sultangazispor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu da “Burada kayıpsız devam istiyorduk. Mazeret aramıyoruz çok üzgünüz. Üç puan bıraktık kendi evimizde. Rakip iyi değildi. Sonuçta futbol üç puanlı sistem. İyi de kötü de olsan gol atmadan üç puan verilmiyor. Bu mağlubiyeti unuttuk. Kafamız maçta kalırsa iş felakete dönüşür” dedi.

 

“PROFESYONEL DÜŞÜNÜYORUZ”

 

Profesyonelce düşündüklerini kaydeden Çolakoğlu “Önümüzde önemli Gaziosmanpaşaspor karşılaşması var. Biz her zaman futbolcularımızın yanındayız. Bu maçında hazırlıklarına başladık ve tamamen bu maça odaklandık. Zor günler her kulübün başına gelebilir, biz üç puanı bıraktık. Önemli olan biz ne yapabiliriz. Şapkamızı başımızın önüne koyup düşüneceğiz. Biz artık işimize bakacağız. Lig sonuna kadar bütün maçları almak için elimizden geleni yapacağız. Sultangazispor’a yenildik diye lige havlu atacak pozisyonda değiliz. Hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik. Parolamız savaşmak. Savaşmaktan vazgeçmeyeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU