Komisyon, taşeron başvurularını inceliyor

Taşeron başvurularının değerlendirilmesi için kurulan inceleme komisyonu, yapılan başvuruları değerlendiriyor. Değerlendirme sonucu sınava girmeye hak kazananlar Çerkezköy Belediyesi'nin internet sitesinde

GÜNDEM 28.01.2018 21:38:00 0
Komisyon, taşeron başvurularını inceliyor

Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı taşeron firmalarda çalışan taşeron işçileri için 2 Ocak’ta başlayan kadroya geçiş başvuruları 11 Ocak’ta sona erdi.

 

DOSYALAR İNCELENİYOR

 

5 kişiden oluşan inceleme komisyonu yapılan başvuruları değerlendiriyor. 11 Ocak’a kadar başvuruların alındığını belirten yetkililer “Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde başvurular alındı. İnceleme komisyonu, başvuruları inceliyor. Dosyaların ön incelemesi ve asil incelemesi yapılıyor. SGK’dan emeklilik sorgulaması yapılıyor, emniyetten de güvenlik sorgulaması yapılıyor. Değerlendirme sonucu sınava girmeye hak kazananlar Çerkezköy Belediyesi’nin internet sitesinden duyurulacak” dedi.

 

ŞUBAT MECLİSİNDE GÖRÜŞÜLECEK

 

2 Nisan’a kadar sürecin tamamlanacağını kaydeden yetkililer “Belediye bünyesinde şirket kurulması konusu Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda gündeme gelecek. Sınavda başarılı olanlar belediye bünyesinde kurulan şirkette çalışmaya başlayacak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU