Hafta mesaisine hasta ziyareti ile başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftanın ilk gününde mesaiye hastane ziyareti ile başladı. Haftanın ilk günü sabah erken saatlerde Süleymanpaşa'daki hastanelerin acil bölüml

GÜNDEM 15.01.2018 19:06:00 0
Hafta mesaisine hasta ziyareti ile başladı

Hastane ziyaretlerinin ardından Çorlu’ya geçen Albayrak, devam eden çalışmaları inceledi. İlk olarak Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Meclis Üyesi İbrahim Halil Yerlioğlu ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Çorlu’daki çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi veren Albayrak, daha sonra Sarıkurt ve Yerlioğlu ile birlikte Çorlu’da devam eden çalışmaları inceledi.

 

KAYMAKAM KILIÇ’I ZİYARET ETTİ

 

Yapımı tamamlanan Çorlu - Önerler yolunda da incelemelerde bulunan Albayrak, sonrasında Büyükşehir Belediyesi Çorlu Hizmet Binası'nda Çorlu Gıda Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Adıgüzeloğlu ile Çorlu Sebze ve Meyve Hali Esnafları Şeref Atmaca ve Erkan Çarıkçı ile bir araya geldi. Albayrak, buradaki görüşmesinin ardından Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çorlu'da tamamlanan, devam eden ve planlanan hizmet ve yatırımlar değerlendirildi. Albayrak da Tekirdağ için aralıksız bir şekilde çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ