130 sporcu bir üst kuşağa terfi etti

Malkara Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo kuşak sınavında 150 sporcudan başarılı olan 130 sporcu bir üst kuşağa terfi etti.

SPOR 14.01.2018 17:15:00 0
130 sporcu bir üst kuşağa terfi etti

Malkara Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo kuşak sınavı Malkara Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

 

SINAVDA MÜCADELE ETTİLER

 

Cumartesi günü 14:00-16:00 saatleri arasında yapılan Taekwondo Kuşak Sınavına; 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdem Murat Tatlı, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Malkara Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Remzi Barış, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Tekirdağ Taekwondo İl Temsilcisi Sertaç Kadir Gülersönmez, Taekwondo sporcuları ve aileleri katıldı.

 

TERFİ ETTİLER

 

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan birinci dönem taekwondo kuşak sınavı sonucunda Malkara Gençlik ve Spor Kulübü'nden sınava katılan 150 sporcudan başarılı olan 130 sporcu bir üst kuşağa terfi etti.  Tekvando İl Temsilciliği komisyonu tarafından yapılan terfi sınavının ardından Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert,  bir üst kuşağa terfi eden sporculara başarı belgelerini ve kuşaklarını takdim etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU