'İntiharın Genel Provası' ilgiyle izlendi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü'nün kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Tiyatroadam oyuncuları tarafından sahnelenen "İntiharın Genel Provası" oyunu izleyic

KÜLTÜR SANAT 12.01.2018 17:26:00 0

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Tiyatroadam oyuncuları tarafından sahnelenen "İntiharın Genel Provası" oyunu izleyici ile buluştu.

 

İLGİ YOĞUN OLDU

 

ÇOSB Konferans Salonu’nda sahnelenen tiyatro oyununu Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda tiyatro sever izledi. 

 

HEM GÜLDÜRDÜ HEM DÜŞÜNDÜRDÜ

 

Hem güldüren, hem düşündüren oyun ilgiyle izlendi. 20. Yüzyılın Balkanlar’dan çıkmış en keskin kalemlerinden biri olarak anılan Duşan Kovaçeviç’in kendine has üslubuyla, kara mizah tarzında kaleme aldığı, alaycı ve sarsıcı bir sistem eleştirisi olan ve Emrah Eren’in yönettiği ‘İntiharın Genel Provası’nda Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik ve Selen Öztürk rol aldı. 2 perdelik tiyatro oyununun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı. Günün anısına protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU