AK Parti yönetimi gazetecileri kahvaltıda ağırladı

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerin gününü kutlayan Öğe, gazetecilerin sorularını da yanıt

GÜNDEM 9.01.2018 16:18:00 0
AK Parti yönetimi gazetecileri kahvaltıda ağırladı

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

 

“ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPIYORSUNUZ”

 

Saat 10:30’da Gönlübol Lokantası’nda düzenlenen kahvaltıya AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Salih Azbay, İlçe Başkan Yardımcıları Mikail Çelik ve Rengin Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Dilber Arı ile basın mensupları katıldı. Kahvaltının ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, kahvaltıya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programlar yoğun olabileceğinden dolayı bir gün öncesinden kutlamak istediklerini belirten Öğe “Yağmur, çamur demeden zor şartlarda bu kutsal görevi yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. İlçe başkanlığım döneminde gazetecilerin ne kadar zor şartlarda görev yaptığına daha iyi şahit oldum” dedi.

 

“GAZETECİLİK SEVEREK YAPILMALI”

 

Gazeteciliğin severek yapılması gereken bir meslek olduğunu söyleyen Öğe “Gazetecilik ile ticaret mantığı birbiri ile örtüşmüyor. Son 3 yıldır sık sık bir araya geliyoruz. Bundan büyük keyif alıyorum. Çerkezköy’deki gazetelerin kuruluşlarını biliyorum. Bu gazetelerin hepsi Çerkezköy’de olup biteni yansıtmaya çalışıyor. Doğru yazmanın vebal olduğunun bilinciyle görevinizi yapıyorsunuz. Saatiniz yok” dedi.

 

“ZARARINI HEP BİRLİKTE GÖRÜYORUZ”

 

Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’nde yapılan çalışmaların sorulması üzerine konuşan İlçe Başkanı Abdullah Öğe “İyi niyetli bir şeyler yapılmaya çalışılıyorsa bile çok programlanmamış bir çalışma. Çerkezköy’de bizim yola ihtiyacımız var. Ama ara bağlantı yollarının kaldırımları genişletilerek ihtiyaç dışında çalışma yapıldı. Trafik konusunda çözüm olmadı. Önerimiz bağlantı yollarının çift yön olarak uygulanmaya devam etmesiydi. Bisiklet yolu çok da gerekli değildi. Esnaf da mağdur edildi. Bu durumdan dolayı siftah yapamadan kapatan esnaf var. Çalışma iyi niyetli yapılıyorsa bile çok iyi düşünülmesi lazım. Çok hassas planlamalar yapılmalı. Plansız yapılınca zararını hep birlikte görüyoruz” dedi.

 

“ÇÖZÜM OLMADI”

 

Altıyol Kavşağındaki trafiğin rahatlatılması için yapılan tek yön ve orta refüjlerin kaldırılması çalışmasının çözüm olmadığını söyleyen Öğe “Olan ağaçlara oldu. Öztrak Caddesi’ndeki çalışmanın başarısız olduğunun görülmesine rağmen Atatürk Caddesi’nde de aynı çalışma yapıldı” dedi.

 

“HER ZAMAN DEVLETİNİN VE MİLLETİNİN YANINDA”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayacakları, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceği şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine konuşan Abdullah Öğe “Ben bu açıklamaya çok şaşırmadım. Devlet bey milli, manevi değerleri olan bir devlet adamı. Olması gereken yerde bir açıklama yaptı. Bu açıklama ile birçok oyunun kurulmasına, engel oldu. Devlet bey her zaman milletinin, devletinin yanında olan bir devlet adamıdır. En önemli husus bu açıklamanın bu dönemde yapılması ile art niyetli düşüncenin de önü kesildi. Devlet Bahçeli, 15 Temmuz sürecinde de, dış politikada sürdürülen mücadelede de, terörle mücadelede de devletinin ve milletinin yanında olduğunu gösterdi” ifadelerini kullandı.

 

“YOĞUNLUK AZALACAK”

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yaşanan kuyruk ve randevu çilesinin sorulması üzerine de Abdullah Öğe “Ben de zaman zaman hastaneyi ziyaret ediyorum. Kış aylarında yoğunluk daha fazla oluyor. Başlayacak olan 5 doktorumuz ile birlikte son 3 ayda Devlet Hastanesi2nde 14 yeni uzman doktor göreve başlamış olacak. Devlet Hastanesi sadece Çerkezköy’e değil, Kapaklı, Saray ve hatta İstanbul’daki hastalara da hizmet veriyor. Saray ve Kapaklı Devlet Hastanelerinde doktor sayısı artırıldı. Oradaki hastaların Çerkezköy’e gelmeden oralarda tedavi edilmesi ile birlikte yoğunluk biraz azalacaktır” dedi.

 

“KIZILPINAR POLİS BÖLGESİ OLACAK”

 

Şuanda jandarma bölgesinde kalan Kızılpınar Mahallesi’nin polis bölgesi olmasından yana olduklarını söyleyen Öğe “Emniyetteki personel eksikliği çözülürse önümüzdeki süreçte Kızılpınar Mahallesi polis bölgesi olacak” dedi. Eline fotoğraf makinesini alan Öğe, gazetecilerin fotoğrafını çekerek, anı ölümsüzleştirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU