"2019'da değişim ve gelişim daha iyi görülecek"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, 11 ilçede de yol yapım çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Yapım çalışmaları devam eden Çırak Bayırı Yol Projesi'

GÜNDEM 8.01.2018 14:27:00 0

11 ilçe ve 252 mahallede yürütülen yol çalışmaları ile ilgili bilgi veren Albayrak “Göreve geldiğimiz günden bu yana her alanda olduğu gibi yol çalışmalarımızda da büyük mesafe kat ettik. Mevcut yolların zemini güçlendirip yenilerken, yeni yollar da yaptık. Altyapı çalışmalarımız esnasında halkımız zahmet çekti ama yapılan uzun ömürlü yollar sayesinde çok rahat edecekler. Yaptığımız yatırımlar da meyvelerini vermeye başladı” dedi.

 

“YOL ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERECEĞİZ”

 

Tekirdağ’ın altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözdüklerini, önümüzdeki dönemde yol çalışmalarına daha fazla ağırlık vereceklerini söyleyen Albayrak “2019 yılı Mart ayında halkımız yaşanan değişim ve gelişmeyi daha iyi görecek. Mesai kavramı tanımaksızın, gece - gündüz demeden, hafta sonları da dâhil olmak üzere çalışan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na ve çalışmalarımız esnasında sabır ve anlayış gösteren halkımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN