Zabıtadan gıda denetimi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde gıda üzerine faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Halk sağlığının her şeyden d

GÜNDEM 8.01.2018 14:19:00 0
Zabıtadan gıda denetimi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisinde gıda üzerine faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

 

KURALLARA UYMAYANLAR UYARILDI

 

Zabıta Müdürlüğü ekipleri bugün de ilçedeki işletmeleri denetledi. Kurallara uyan işletmelere teşekkür eden ekipler, kurallara uymayan işletmeleri ise uyardı. Gıda işletmeleri ve imalathanelerin ayrıntılı olarak kontrol edildiği denetimlerde, hijyen kuralları, olması gereken evrakların tam olup olmadığı ve işyerlerinin standartlara uygun olup olmadığı kontrol edildi.

 

“HALK SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

 

Denetimlerde işleri sahipleri ve çalışanlar da bilgilendirildi. Halk sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Halk sağlığını korumak ve işyerlerinin daha sağlıklı ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Zabıta ekiplerimiz ile yaptığımız denetimlerde eksikleri tespit edilen işyerlerine tebligat vermek suretiyle gerekli uyarılar yapıldı; daha önce uyarılan ancak eksiklerini gidermeyen işyerlerine de cezai işlem uygulandı” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ