Belediyeden yeni yıl satranç turnuvası 

Çerkezköy Belediyesi tarafından 6-7 Ocak 2018 tarihlerinde Yeni Yıl Satranç Turnuvası düzenlenecek. Turnuva için 26 Aralık'ta başlayan kayıtlar 3 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.

GÜNDEM 30.12.2017 00:49:00 0
Belediyeden yeni yıl satranç turnuvası 

Çerkezköy Belediyesi tarafından 6-7 Ocak 2018 tarihlerinde Yeni Yıl Satranç Turnuvası gerçekleştirilecek. 5 tur üzerinden oynanacak olan turnuva için başvuru koşulları da açıklandı.

 

BAŞVURU KOŞULLARI

 

Yarışmaya TSF Lisansına sahip 2017-2018 yılı vizesi yapılmış, UKD puanına sahip 2011 ve öncesi yıllarda doğan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı sporcular katılabilecek. Yarışmada sporcular, Küçükler ve Yıldızlar olmak üzere iki farklı kategoride yarışacak. Başvurularda; sporcunun adı ve soyadının, doğum tarihinin, T.C kimlik numarasının, varsa UKD puanının ve ELO puanı ile FIDE ID kodunun eksiksiz olarak bulunması gerekiyor. Birinci tur başladıktan sonra gelen sporcular bir sonraki tura alınacak. İkinci turdan önce sıralama yenilenerek 2. tur eşlendirmesi yapılacak. İkinci tur eşlendirmesi duyurulduktan sonra yarışmaya yeni sporcu alınmayacak. 

 

İLK 3’E GİRENLERE SÜRPRİZ ÖDÜL DE VERİLECEK

 

Turnuvanın değerlendirmesinde de yarışma sonuçları ELO/UKD hesaplamalarında kullanılacak. Her kategoride ilk üç dereceye giren sporculara kupa, madalya ve sürpriz ödüller verilecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU