'Sosyal çalışmalarımız devam edecek'

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Güner "Bundan sonra da sosyal çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kurulduğu günden bu güne partimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanın

SİYASET 26.12.2017 23:58:00 0

AK Parti Çerkezköy Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından dün saat 10:30’da Beyaz Konak’ta kahvaltı düzenlendi.

 

KAHVALTI DÜZENLENDİ

 

Kahvaltıya AK Parti Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Salih Azbay, Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Güner, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı İnci Engirli ve Sosyal Politikalar Birimi’nden Nurettin Eser katıldı. Kahvaltının ardından basın açıklaması yapan Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Güner, birim olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

 

525 KİŞİYE YARDIM

 

Göreve geldikleri günden itibaren Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı olarak üzerlerine düşen sorumluluğun farkında çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini kaydeden Güner “Sosyal Politikalar Başkanlığı öncülüğünde tamamı partimizin yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın katkıları ile ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek üzere oluşturmuş olduğumuz bütçe ile Kadın ve Gençlik Kollarımızın Mahalle Teşkilatlarımızın yardımı ile tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunuyoruz. Şuana kadar ilçemizde ihtiyaç sahibi 150 ailemize gıda yardımı, 200 öğrencimize okul kıyafeti yardımı, 75 öğrencimize kışlık giysi yardımı 100 öğrencimize kırtasiye yardımı yaptık” dedi.

 

‘ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK’

 

Yağmur suyu baskınlarında mağdur olan ailelerin mağduriyetini giderdiklerini söyleyen Güner “Kış ayı münasebeti ile 20 ailemizin yakacak sıkıntısını giderdik.Yaklaşık 110 hasta vatandaşımızı evlerinde ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini dinledik,yardımcı olduk. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak bundan sonrada bu tür sosyal çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.Kurulduğu günden bu güne partimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmuştur,bundan sonra da olmaya devam edecektir” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU