Orhan Doğan yeniden başkanlığa seçildi

Trakya Gazeteciler Derneği'nin 12. Genel Kurulu dernek binasında yapıldı. Trakya Gazeteciler Derneği, 12. Genel Kuruluna üye gazetecilerin yanı sıra Edirne Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Uğur Ül

GÜNDEM 25.12.2017 20:38:00 0
Orhan Doğan yeniden başkanlığa seçildi

Mevcut Başkan Orhan Doğan, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illeri ile bu illere bağlı ilçelerden gelen gazetecilerin oylarının tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

 

VEFA BORCUMUZ VAR

 

Kongrede divan başkanlığına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yüksek İstişare Kurul Üyesi Lütfü Karakaş seçildi. Gündem maddelerinin okunmasının ardından konuşan Trakya Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Orhan Doğan” Trakya'da gazetecilerin haklarını savunmak için çalışmalar yürütüyoruz. Bizler hep birleştiren ve uzlaşan taraf olduk. Bundan sonra da hep beraber çalışarak arkadaşlarımızın yanında olacağız. Yeni dönemiz de işsiz kalan arkadaşlarımız için de çalışma yapacağız.Bu arada Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yüksek İstişare Kurul Üyesi ve uzun yıllar derneğimizin başkanlığını yapan Lütfü Karakaş'a bir vefa borcumuz var. Lütfü Karakaş, özverili çalışmalarıyla binamızı bize kazandırdı. Ayrıca 25 üyemizi TOKİ'den ev sahibi yaptı” dedi.

 

YENİ YÖNETİM

 

Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporunun okunarak oybirliği ile ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Mevcut başkan Orhan Doğan, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:Mutlu Akbaşak, Tamer Yavuz, Emre Sedef, Metin Karakuş, Yavuz Göktaş, Işık Şahin, Koray Ustabaşı, Murat Yayın.Denetim Kurulu’na Bekir Tüccar, Cemile Liman ve Erkan Ekşi seçilirken, federasyon delegeliğine de Lütfü Karakaş, Orhan Doğan, Metin Karakuş ve Mutlu Akbaşak seçildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ