Bir yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı

Kapaklı Belediyesi ve Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM- BEL-SEN) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme 2018 yılını kapsayacak. 

GÜNDEM 22.12.2017 20:18:00 0
Bir yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı

Kapaklı Belediyesi ve Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM- BEL-SEN) Arasında 2018 yılını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Sözleşme Kapaklı Belediyesi adına Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Malkara Belediyesi'nde görev yapan TÜM -EL-SEN üyesi kamu personeli adına da TÜM-BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı tarafından imzalandı. Sendikanın kuruluşunun 27. Yıldönümünde Kapaklı Belediyesi bünyesinde çalışan emekçiler için 2018 yılı iş sözleşmesini imzaladıklarını belirten TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı'nın personelimize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. İş sözleşmesi hayırlı olsun” dedi.

 

‘ŞARTLARA UYGUN HESAPLAMALAR YAPTIK’

 

Belediyenin maddi imkanları ve bütçesi ele alındığında personeliçin ellerinden gelen en iyi artışı sağladıklarını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Bu artışı yıllık enflasyon beklentileri ve daha pek çok kriter ile günümüz şartlarına uygun hesaplamaları yaparak ve Belediyemizi zora sokmayacak bir biçimde yaptık” dedi. Önceki gün Kapaklı Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, TÜM-BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, TÜM-BEL-SEN Tekirdağ Mali Sekreteri Umut Adak, Kapaklı Belediyesi Sendika Temsilcisi Şaban Atabek, Belediye Başkan Yardımcısı ve Mali Hizmetler Müdürü Nurcan Sönmez, Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serpil Sevgi ve Spor İşleri müdürü Hüseyin Şahin katıldı.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN