Eksiklerini gidermeyen işyerlerine ceza

İlçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve lokantalarda denetimlerini sürdüren Kapaklı Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleridaha önce yapılan tebligatlara rağmen eksiklerini gi

GÜNDEM 21.12.2017 21:52:00 0
Eksiklerini gidermeyen işyerlerine ceza

Fırın, pastane ve lokantalarda denetimlerini sürdüren Kapaklı Belediyesi Zabıta ve Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri, imalathaneleri de kontrol etti. Hijyen kurallarını, olması gereken evrakların tam olup olmadığını ve işyerlerinin standartlara uygun olup olmadığını denetleyen ekipler, daha önce yapılan tebligatlara rağmen eksiklerini gidermeyen bazı işyerlerine cezai işlem uyguladı.

 

Denetimlerle ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, halk sağlığının önemine dikkat çekerek, “Halk sağlığını korumak ve işyerlerinin daha sağlıklı ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla yaptığımız denetimlerde eksikleri tespit edilen işyerlerine tebligat vermek suretiyle gerekli uyarılar yapıldı; daha önce uyarılan ancak eksiklerini gidermeyen işyerlerine de cezai işlem uygulandı” dedi. İşyerlerinin çoğunlukla kurallara uyduğunun tespit edildiğini söyleyen Mandalı “Amaç, halkımıza en sağlıklı ve en kaliteli hizmetin verilebilmesi. Esnaflarımız da bunun bilincinde” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN