Amacımız mutlu bir Tekirdağ bırakmak

Göreve geldiklerinden beri bütün ilçelerde olduğu gibi Marmaraereğlisi'nde de hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Gayemiz, gelecek

GÜNDEM 19.12.2017 22:05:00 0
Amacımız mutlu bir Tekirdağ bırakmak

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi Meclis Üyesi Doğan Özman ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi’nin hizmet ve yatırımlarını görüştü.

 

YATIRIMLARA DEVAM EDİYORUZ

 

Göreve geldikleri günden bu yana bütün ilçelerde olduğu gibi Marmaraereğlisi’nde de hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyleyen Albayrak “Gayemiz, gelecek nesillere daha yaşanabilir ve mutlu bir Tekirdağ bırakmaktır. Bunun için de diğer belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

DAHA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını kaydetti. Tekirdağ genelinde önemli çalışmalar yapıldığını söyleyen Uyan “Bu çalışmalar bittiğinde, Marmaraereğlisi ve diğer tüm ilçelerimiz, daha modern bir görünüme kavuşacaktır. Bizler de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ