Lostra Salonu'nu 
Da Beğenmediler



Çerkezköy Belediyesi'nin yenileme çalışmaları kapsamında Lostra Salonu adıyla üstü kapalı bir mekana yerleştirdiği ayakkabı boyacıları, "Burası beş metrekarelik bir yer. Dar geliyor, sığam?

GÜNDEM 4.12.2017 22:16:00 0
Lostra Salonu

Eskiden 12 metrekarelik bir alanda hizmet verdiklerini,Çerkezköy Belediyesi'nin kendileri için yaptırdığı 5 metrekarelik Lostra Salonu'na sığmadıklarını ve işlerinin çok düştüğünü belirten ayakkabı boyacıları, "12 metrekarelik yerden 5 metrekarelik bir yere bizi soktular! Yedi tane ayakkabıcı boyacısıyız ve burası bize dar geliyor.İşlerimiz çok düştü.Saat öğlen 12:00 oldu, siftah bile yapamadık.Bakın hiçbirimizin elinde boya lekesi dahi yok. Hasbelkader gelen bir müşteriyi kapmak için birbirimize giriyoruz! İş yapamıyoruz, açız! Yaşımız da ilerledi, fabrikaya da almıyorlar... Hırsızlık mı yapalım artık?Eve ekmek götüremediği için üzüntüden hastalanan arkadaşımız var" diye konuştu.

 



"DAHA GENİŞ BİR YER İSTİYORUZ"


 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'dan kendilerine daha geniş bir yer bulmalarını ya da eski yerlerine dönmelerini istediklerini ifade eden ayakkabı boyacıları, "Eski yerde çorbamız kaynıyordu, buraya geldik karnımız aç! Şu anki yerimiz çok sapa olduğu için işlerimiz düştü.Beldiye Başkanımız Vahap Akay'dan sorunumuza acil bir çözüm bulmasını bekliyoruz.Biz içimizden birisi olduğu için kendisine oy verdik.Başkanımızdan sesimize kulak vermesini rica ediyoruz" şeklinde konuştu.