Kapaklıspor 3 Puanı 2 Golle Aldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadelesini sürdüren Kapaklıspor, saha kapatma cezası nedeniyle Marmaraereğlisi Şehir Stadyumu'nda ağırladığı rakibi Muratlı Belediyespor'u 2-0 mağlup

SPOR 3.12.2017 22:37:00 0
Kapaklıspor 3 Puanı 2 Golle Aldı

İLK YARI SES ÇIKMADI

Temsilcimiz Kapaklıspor Muratlı Belediyesi Muratlıspor karşılaşmasına; Serhat, Tolga, Çağatay, Aygün, Sacko, Gurur, Gökhan, Nail, Mustafa, Tezcan ve Şaban onbiri ile başladı. Karşılaşma Kapaklıspor’un 1 maçlık saha kapatma cezası nedeniyle Marmaraereğlisi şehir Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşmaya hızlı başlayan takım temsilcimiz Kapaklıspor oldu. Ligde 11. Haftaya lider giren ve en yakın rakibi ile arasında iki puan fark bulunan temsilcimiz Kapaklıspor, ileride Tezcan ve Şaban ile gol aradı. Organize ataklarla rakip kalede etkili olan temsilcimizin gol girişimleri sonuçsuz kaldı. Muratlı Belediyespor’un da zaman zaman Kapaklıspor kalesinde etkili oldu. Mücadelede iki takımında galibiyet hedeflediği maçta ilk yarı golü bulan olmadı.

İKİ DAKİKADA 2 GOL

İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz Kapaklıspor aradığı golü 62. Dakikada buldu. İleride organize olan temsilcimiz Kapaklıspor Mustafa’nın 62. Dakikadaki golü ile karşılaşmada 1-0 üstünlüğü yakaladı. Mustafa attığı golden sonra büyük sevinç yaşadı. Golden sonra Muratlıspor’un açıklarını değerlendiren temsilcimiz Kapaklıspor, 64. Dakikada 2. Golü buldu. Rakip alanda etkili olan Kapaklıspor’da gol Gurur’dan geldi. 2-0 üstünlüğü ele geçirmesiyle rahatlayan temsilcimiz, bu dakikadan sonra skoru korumaya yönelik oyun tarzını benimsedi. Muratlıspor ataklarında yerinde müdahalelerde topu kesen temsilcimiz, mücadeleyi de 2-0 kazanmasını bildi. Temsilcimiz aldığı bu galibiyet ile birlikte puanını 26’ya yükseltirken, en yakın takipçisi Çerkezköy Doğanspor ile olan puan farkını 4’e çıkardı. Temsilcimiz Kapaklıspor, 12. Haftada Malkara 14 Kasımspor takımına konuk olacak.

Haber: Şaban KARDEŞ