Doğaçlama Tiyatro Büyük İlgi Gördü

Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinden oluşan OKTAV isimli topluluk, Tiyatro Sporu olarak adlandırılan doğaçlama gösteri ile Alternatif Sahne'de izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

KÜLTÜR SANAT 29.11.2017 17:28:00 0
Doğaçlama Tiyatro Büyük İlgi Gördü

Süleymanpaşa Belediyesi’nin Değirmenaltı Mahallesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde hayata geçirdiği ve Süleymanpaşa’da sanatsal faaliyetlerle ilgilenen gençlerin hünerlerini sergileyebildikleri Alternatif Sahne, yine farklı bir sahne performansına ev sahipliği yaptı. Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Olympos Kolektif Tiyatro Aşıkları Varyetesi (OKTAV) isimli topluluk, alışılmışın dışında bir gösteri ile izleyicilerin karşısına çıktı.

 

SEYİRCİLERDEN TAM NOT ALDI


Tiyatro Sporu olarak adlandırılan ve seyircilerin yönlendirmeleri ile doğaçlama olarak sahnelenen skeçlerden oluşan gösteri, izleyicilerin beğenisini kazandı. Gösteride oyuncular Bas ve Tiz isimli iki gruba ayrılarak belirli kurallar çerçevesinde farklı skeçleri canlandırarak puan almaya çalıştı. Tamamı üniversite öğrencilerinden oluşan OKTAV’ın sergilediği doğaçlama gösteri, seyircilerden tam not aldı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN