''Hizmetlerimiz Devam Edecek''

Törende bir konuşma gerçekleştiren ve Tekirdağ İl genelinde büyük bir yatırım hamlesine giriştiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, görev süresi bitene kadar hizmetl

GÜNDEM 28.11.2017 20:00:00 0

İnşaat alanında gerçekleştirilen açılış törenine; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları katıldı. Törende ilk konuşmayı TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, yapılan yenileme çalışmaları ile birlikte, tesisin hem TESKİ’ye hem de Çorlu’ya yakışır hale geldiğini ifade eden Başa, yatırımların devam edeceğini belirtti.

 

 

"TÜRKİYE'NİN BİRÇOK YERİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVLET TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR’’

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'nın ardından konuşmasını yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise Türkiye'nin birçok yerinde Trakya hariç arıtma tesisleri ve altyapı çalışmalarının devlet tarafından yapıldığını belirtti. Baysan; ‘’Trakya'ya bu konuda giriş olmamıştır. Burada gerçekleştirilen arıtma tesislerinin parasını da biz hem Çorlu Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi olarak ödüyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

‘’28 TANE İLKOKULUN SU DEPOLARINI DEĞİŞTİRDİK’’

Törende konuşmasını yapmak üzere  kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise ‘’Teskinin şuandaki yatırımları 473 Milyonu buluyor. Biten, devam eden ve bitecek olanlar, Büyükşehir’i de içerisine koyduğumuz zaman 750 Milyonu buluyor.  Bundan sonraki hizmetlerimiz daha devam edecektir. Özellikle eğitim kurumlarına çok önem veriyoruz. Bakınız çok reklamını yapmadık ama 28 tane ilkokulun su depolarını değiştirdik. Biz halka hizmet ettikçe, bu tesisleri halkın hizmetine sundukça göreceksiniz. Bizler hizmet etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her şey gönlünüzce olsun derken bu tesisin hem yenicenin sabit nüfusuna hem de yaz nüfusuna ve Tekirdağ'a hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesiminin gerçekleştiği törende katılımcılar tarafından tesisin çevresine zeytin ağaçları dikildi. Başkan Kadir Albayrak, açılış sonrasında tesis çevresine zeytin ağacı dikti. Tesisi gezen Albayrak, yetkililerden de bilgi aldı.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL