Liderlik Emin Ellerde: 1-0

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, erteleme maçında kendi saha ve seyircisi önünde Edirnespor'u ağırladı. Karşılaşmadan 1-0 üstünlükle ayrÄ

SPOR 28.11.2017 18:56:00 0
Liderlik Emin Ellerde: 1-0

Öte yandan maç Çerkezköy Haber, Marmara Haber ve Thaber Facebook kanalından canlı yayınlandı. Karşılaşmayı tribünden takip edemeyen sporseverler, gazetemizin Facebook sayfasından maçı izleme imkanı buldular. 1911 Çerkezköyspor karşılaşmaya; 1 Sedat, 41 Salih, 15 İsmail, 89 Hakan, 23 Burak, 8 Hüseyin, 6 Etogo, 61 Ünal, 4 Mesut, 17 İlyas ve 9 Ali Rıza onbiri ile başladı.

 

 

GOLÜ İLK YARIDA BULDUK

İlk yarıda etkili bir oyun sergileyen 1911 Çerkezköyspor, karşılaşmaya hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz ilk dakikalarından itibaren gol araya temsilcimiz aradığı golü Ali Rıza Gündüz’ün ayağından buldu. Maçın 14. Dakikasında İlyas’la gol arayan temsilcimiz, Edirnespor defansını geçemedi. Kornere giden topta, topun başına Mesut geçti. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında karambolde topa dokunan Ali Rıza oldu ve karşılaşmada 1-0 üstünlüğü yakaladık. Golden sonra büyük sevinç yaşayan Ali Rıza gol sevincini takım arkadaşları ile paylaştı. Golden sonra Çerkezköyspor kalesine beraberlik için yüklenen Edirnespor ileride Mariko ile etkili oldu. Ard arda geliştirdiği ataklarla Çerkezköyspor kalesinde gol arayan Edirnespor, kaleci Sedat’ı geçemeyince, ilk devre Çerkezköyspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

İKİNCİ YARI EDİRNESPOR ETKİLİ OLDU

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili olan taraf Edirnespor oldu. İleride Sagur ve Mariko ile etkili olan Edirnespor, Çerkezköyspor kalesinde tehlikeli anlar yaşattı. Ard arda gelişen Edirnespor ataklarında kaleci Sedat gole izin vermedi. Karşılaşmanın 70. Dakikasında Etogo’nun geliştirdiği atakta, topla buluşan İlyas oldu. İlyas kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda etkili pas atamayınca Edirnespor kalecisi topu kontrol etti. Karşılaşmanın 74. Dakikasında Edirnespor kullandığı serbest vuruşta savunmamız topu uzaklaştırdı. Karşılaşmanın 78. Dakikasında yine atak geliştiren taraf Edirnespor oldu. Sol kanattan açılan ortada ceza sahası dışında Yunus topa vuramadı. İkinci yarı oyuna giren Fet ile birlikte etkili olan Çerkezköyspor ileride aradığı golü bir türlü bulamadı. İleride organize olamayan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda 2. Golü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında Edirnespor kalemize yüklenirken, kaleci Sedat başarılı kurtarışları ile maça damga vurdu. İkinci yarı kalemizde etkili olan Edirnespor golü bulamayınca karşılaşma da 1-0 Çerkezköyspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

CAD’DELİLER YALNIZ BIRAKMADI

1911 Çerkezköyspor’un erteleme maçında Edirnespor’u konuk ettiği maçta taraftar grubu Cad’Deliler trübündeki yerini aldı. 90 dakika boyunca hiç bitmeyen destekleri ile Çerkezköyspor’u destekleyen taraftarlar, maç bittiğinde takımı ayakta alkışladılar.

 

BELEDİYE BAŞKANI AKAY TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Karşılaşmayı izleyenler arasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, 1911 Çerkezköyspor Başkanı Uğur Erem, Edirnespor Başkanı Savaş Üner de vardı.

 

‘’TAKIMA HERKES SAHİP ÇIKARSA ÇOK BÜYÜK İŞLER BAŞARABİLİRİZ’’

Karşılaşma sonunda konuşan 1911 Çerkezköyspor Kaptanı Sedat Çolak; Rakip bugün bizden üstün oynadı diyebiliriz doğru konuşmak gerekirse. Arkadaşlarım bugün çok iyi mücadele etti. Çok fedakarlıklar yaptı diyebilirim. Çok iyi insanlar. Sahaya çıktıklarında ‘Aslan’ gibi mücadele ediyorlar. İkinci yarı Edirnespor’un gole ihtiyacı vardı. Bizim skoru korumaya ihtiyacımız vardı. Biz maçı 1-0 kazandığımız için mutluyuz. Burada bir iki yönetici ile Belediye Başkanı ile olmaz. Çerkezköyspor’a herkesin sahip çıkması gerekiyor. Herkes sahip çıkarsa takıma çok büyük işler yapabiliriz.’’ Dedi.

 

CANLI YAYINLANDI

Karşılaşma 90 dakika boyunca Çerkezköyhaber, Marmarahaber ve Thaber Facebook sayfasından canlı yayınla sporseverlerle buluştu. Üç kamera ile gerçekleştirilen canlı yayında sporseverler HD kalitede maç izleme imkanı buldular.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ