İl Milli Eğitim Müdürü'nden Yerinde Denetim

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Süleymanpaşa'da inşaatı devam eden okul projelerini yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

EĞİTİM 22.11.2017 18:26:00 0
İl Milli Eğitim Müdürü

GÜZEL SANATLAR LİSESİ’NDE HAFRİYAT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ilk olarak Süleymanpaşa Güzel Sanatlar Lisesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Güzel Sanatlar Lisesi inşaat alanında hafriyat çalışmaları tamamlanırken, temel aşamasına geldiği görüldü. Öte yandan Ulusan yetkililerden aldığı bilgiler doğrultusunda yaptığı açıklamada; ‘’25.10.2017 tarihinde sözleşmesi imzalanan ve 660 gün içerisinde bitirilmesi ön görülen Süleymanpaşa Güzel Sanatlar Lisesi tamamlandığında, 16 derslikli öğretim binası, 200 öğrencilik pansiyon ile konser salonu İlimiz eğitim-öğretimine kazandırılmış olacak’’ dedi.

 

2018 EYLÜL AYINDA BİTİRİLECEK

İkinci olarak Süleymanpaşa’da inşaatı devam eden diğer bir okul projesi Mesleki ve Teknik Lise’ye ziyaret gerçekleştiren Ulusan çalışmaların yarısının tamamlandığını belirtti. Çalışmaları inceleyen Ulusan, okulun 540 gün içerisinde tamamlanacağını da söyledi. Son olarak TOBB Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatına bir ziyaret gerçekleştiren Ulusan, ‘’Tekirdağ Ticaret Odası Başkanlığı tarafından yaptırılan okul inşaatında, temel ve bodrum seviyesi tamamlandı. Okulumuz 2018 yılının Eylül ayında bitirilecek’’ dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan; okul inşaatlarında çalışanların iş güvenliğine, imalat ve işçilik kalitesine dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak bina yapım işlerinde çalışan işçi ve yetkililere sağlık ve kolaylıklar diledi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN