Süleymanpaşa'dan Anne Adaylarına Destek

Süleymanpaşa Belediyesi, tarafından anne adaylarına sağlıklı hamilelik dönemi geçirebilmeleri için gıda takviye desteği sağlıyor.

GÜNDEM 22.11.2017 14:55:00 0
Süleymanpaşa

BİN 397 GIDA DESTEK PAKETİ ULAŞTI

Süleymanpaşa’da yaşayan anne adaylarına Tekirdağ Tabip Odası ve Aile Sağlık Merkezleri ile koordineli olarak gıda takviye paketi veriliyor. 2017 Ekim ayı itibariyle anne adaylarına bin 397 adet gıda destek paketi ulaştırıldığı belirtildi. Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan gıda takviye paketiyle her ay ihtiyaç sahibi anne adaylarına gıda takviyesi yardımı düzenleniyor. Yapılan gıda yardım paketi içerisinde; kırmızı mercimek, nohut, pilavlık bulgur, un, siyah zeytin, kuru fasulye, üç paket makarna, 1 litre sıvıyağ ve altı adet 1 litrelik UHT Süt bulunduğu kaydedildi.

 

ANNE ADAYLARI MUTLULUK DUYDU

Süleymanpaşa’nın bu projesi sayesinde, Süleymanpaşa’nın gelecek nesilleri henüz anne karnında iken sağlıklı beslenerek, yeni hayatlarına hazırlanıyor. Gıda takviye paketi yardımı alan anne adayları bu hizmetten dolayı mutluluk duyup Süleymanpaşa Belediyesi’ne ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkürlerini sundular. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN