Güçlerini Birleştirdiler

Tekirdağ Aşçılar ve Pastacılar Derneği (TEKAPDER) ile Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

GÜNDEM 21.11.2017 17:10:00 0
Güçlerini Birleştirdiler

Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Tekirdağ temsilcisi Tekirdağ Aşçılar ve Pastacılar Derneği (TEKAPDER) ve Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında önemli bir iş birliğine imza atıldı. Ulusal ve uluslararası tüm faaliyetler ve mesleki eğitim programı başta olmak üzere sektör-okul-işletme iş birliğinin geliştirilmesi projesi TEKAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Rafi Erdoğan ve Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Oğuz Günaçan tarafından imzalandı.

 

“AMACIMIZ TEKİRDAĞ’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEKTİR”

 

Yapılan iş birliğiyle ilgili konuşan TEKAPDER Başkanı Rafi Erdoğan, “Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bizim okulumuzdur. Geçmiş tarihi itibari ile birçok değerli sektör elemanı ve yöneticisi yetiştirmiş, çok değerli öğretmenlere sahip olan ve sektör açısından en değerli okullardan biridir. Bizler de çoğu bu okulun eski mezunlarından oluşan bir derneğiz. Gücümüzün yettiği kadarı ile okulumuzu ve Tekirdağ’ı her yerde yüceltme sözü ile yola çıktık. Bundan sonraki amacımız okul yönetimi ile birlikte Tekirdağ’da güzel faaliyetlere imza atmak, sektörümüze nitelikli kalifiye eleman yetiştirmek ve Tekirdağ’ı yerel ve uluslararası piyasada en iyi şekilde temsil etmektir. Bu vesile ile bu anlaşmada emeği geçen başta Oğuz Günaçan ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sektörümüze, bölgemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL