Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongreleri tüm hızıyla sürerken, Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları'nda da seçim heyecanı başladı.

SİYASET 20.11.2017 17:42:00 0
Adaylığını Açıkladı

Henüz resmi tarih verilmeyen ve önümüzdeki günlerde yapılması beklenen seçim öncesi Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mutlu Çınar, Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.

 

“2014 RUHUNU GERİ GETİRECEĞİZ’’

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2014 yerel seçimlerinde bütün ilçelerde kazandığını hatırlatan Çınar, ilk hedefinin partisine 2014 ruhunu geri getirmek olduğunu söyledi. Çınar; “2012 yılında aktif olarak dahil olduğum Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bir çok görevi başarıyla tamamladım. Bunların en büyüğü de 2014 yılında Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yaptığım dönemdeki yerel seçimlerde hem ilçemiz Süleymanpaşa hem de Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde CHP’yi zafere taşımak oldu. İlk hedefim Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Gençlik kollarına 2014 ruhunu geri getirmek olacak” diye konuştu.

 

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’Nİ ZİRVEYE TAŞIMAK AMACINDAYIZ”

 

Oldukça deneyimli bir ekiple yönetime talip olduklarını ifade eden Mutlu Çınar; “Ekip arkadaşlarımın hepsi daha önce Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ya da çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başarılı görevler yapmış deneyim kazanmış kişiler. Deneyimlerimizi bir araya getirip Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda Cumhuriyet Halk Partisi’ni önümüzdeki hem yerel hem de genel seçimde zirveye taşımak amacındayız” şeklinde konuştu.

 

“94 YILLIK DEV ÇINARIN GERÇEK FİLİZLERİ ONLAR”

 

Gençlere yönelik planlarını açıklamaya devam eden Mutlu Çınar; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin liselerde etkin bir yapılanması var. Lise öğrencisi genç arkadaşlarımız Halk Lis adı altında bir araya gelip ülkenin geleceği için yapabileceklerini tartışıyorlar. Nasıl bu ülke için yararlı bir birey olurum sorusunun yanıtını arıyorlar. Bu genç yapılanmayı sağlamlaştırmamız lazım. Çünkü 94 yıllık dev çınarın gerçek filizleri onlar” ifadelerini kullandı.

 

‘’AMACIMIZ GENİŞ KİTLELERE ULAŞMAK’’

 

Büyük bir bölümü Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde okuyan üniversiteli öğrenciler için de çalışmalar hazırladıklarını belirten Çınar; “Biz Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa örgütü olarak hem üye sayımızı arttırıp hem de o üyelerin aktif olmasını sağlamamız gerekiyor. Namık Kemal Üniversitesi’nde eğitim görmek için şehrimize gelen binlerce öğrenci arkadaşımız var. Onları da örgütlenmemiz içine alıp daha geniş kitlelere ulaşarak daha büyük hizmetler yapacağız. Kağıda atılmış bir imza ile üyelik değil, emek ile mücadele ile gençliğin sesini duyurup partimizin geleceğinin emin ellerde olduğunu göstermek bizim tek gayemiz” dedi.

 

OY İSTEDİ

 

Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkan Adayı Mutlu Çınar; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidip ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Gençlik Örgütü’nü geleceğe taşıyacağız. Önümüzdeki günlerde gerçekleşmesini beklediğimiz seçimlerde demokrasinin olmazsa olmazı sandık başına gidecek tüm partili arkadaşların oyuna talibim. Gençliğe yol verin iktidara gidelim” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ