Çanakkale'den Lider Döndük!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadelesini sürdüren 1911 Çerkezköyspor, geçtiğimiz hafta Bay geçmesinin ardından, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı, Çanakkale temsilcisi Yeni Ç

SPOR 19.11.2017 20:03:00 0
Çanakkale

KARŞILAŞMAYA ETKİLİ BAŞLADIK

 

Çan İbrahim Bodur Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı Ali Can Özışık yönetirken, yardımcılıklarını ise Rahim Sarıdede, Kaanhan Argüt ve Ertuğrul Kösterelioğlu yaptı. Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde dolu dizgin ilerleyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmaya; Sedat, İsmail, Hakan, Salih, Burak, Etoga, Ilyas, Ali Rıza, Fet, Hüseyin ve Furkan ilk onbiri ile başladı. Geçtiğimiz hafta maç oynamayan ve liderliği kaybeden temsilcimiz, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren rakip kaleye yüklendi. Organize ataklarla rakibi Yeni Çanspor’u kendi sahasına hapseden temsilcimiz 15. dakikada penaltı kazandı. Topun başına Hakan geçti. Düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturan Hakan, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’u 1-0 öne geçirirken, büyük bir sevinç yaşadı.

 

GOLÜ PENALTIDAN BULDUK

 

Hakan’ın attığı gol ile birlikte karşılaşmada üstünlüğü yakalayan temsilcimiz, bulduğu moralle birlikte rakip kaleye ikinci gol için yüklendi. Ali Rıza, Fet ve Hüseyin’le rakip kalede hücum eden temsilcimiz yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Yeni Çanspor, kontrataklarla kalemize geldi. Etoga ve Burak’la Yeni Çanspor’a geçit vermeyen temsilcimiz, ilk yarıyı da 1-0 önde kapatmasını bildi.

 

ALİ RIZA’NIN GOLÜYLE RAHATLADIK

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına 1-0 üstünlükle başlayan temsilcimiz, ikinci yarıda da rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Galibiyet kadar averajın da önemli olduğunun farkında olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, ikinci devrede adeta rakip kaleyi şut yağmuruna tuttu. Geliştirdiği ataklarda gol çizgisini geçemeyen temsilcimiz, karşılaşmanın kalan dakikalarında kontrollü bir oyun sergiledi. Ev sahibi Yeni Çanspor, kontrataklarla kalemizde gol arayışını sürdürdü. Beraberlik için yüklenen Çanspor’a defansımız yaptığı yerinde müdahalelerle sürpriz bir sonucun çıkmasını engelledi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Ali Rıza ile ikinci golü bulan temsilcimiz, büyük bir sevinç yaşadı. Golden sonra rakip Çanspor’da ümitler tükenirken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kontrollü bir oyunla maçı 2-0 kazanmasını bildi.

 

LİDERLİĞİ GERİ ALDIK

 

Öte yandan haftaya lider giren Sultangazi Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Çekmeköy Alemdağspor’a 2-1 yenildi. Geçtiğimiz hafta Bay geçmesinin ardından liderliği Sultangazi Belediyespor’a kaptıran temsilcimiz, bu sonuçla birlikte liderliği tekrar geri almış oldu. 19 puanla liderliğe yükselen temsilcimiz, haftaya kendi evinde Edirnespor’u ağırlayacak.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ