Özverili Çalışmaları Ödül Getirdi

Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, sorumluluk sahalarında yaptığı denetimler ve asayiş uygulamaları ile halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için özveriyle çalışan Süleymanpaşa İlçe Jandar

GÜNDEM 19.11.2017 18:10:00 0
Özverili Çalışmaları Ödül Getirdi

 

 FAİLİ MEÇHUL OLAYI, TİTİZ BİR ÇALIŞMA İLE ÇÖZDÜLER

 

Süleymanpaşa’da, Ekim ayı içerisinde meydana gelen ve bir kadının ölümü ile sonuçlanan, faili meçhul ölümlü trafik kazası olayının aydınlatılmasında, jandarma personeli titiz bir çalışma yaptı. Olaydan sonra kaçan araç ve şoförünü tespit etmek amacıyla oluşturulan ekip, çok sayıda kamera kaydını incelemeye aldı. Olay mahallinde elde edilen araca ait birkaç parça delilden yola çıkan ekipler kamera kayıtlarına giren binlerce aracı inceleyerek sonuca ulaştılar.

 

BAŞARI BELGESİ İLE ÖDÜLLENDİRDİ

 

Jandarma personelinin konuya gösterdikleri hassasiyet ve özverili çalışma Süleymanpaşa Kaymakamı tarafından Başarı Belgesiyle ödüllendirilmiş oldu. İlçe Jandarma Komutanlığında belgeleri teslim eden Kaymakam Yurt bu tür çalışmanın vatandaş nezdinde güvenlik birimlerinin itibarını artırdığını, vatandaşın kendisini güvende hissetmesini sağladığını söyleyerek personele teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ