Başkan Baysan İzmir Marşı'nı Söyledi

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 79. ölüm yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Çorlu'da konser düzenlendi.

KÜLTÜR SANAT 13.11.2017 18:09:00 0
Başkan Baysan İzmir Marşı

Düzenlenen konserde "Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve Rumeli Türküleri" seslendirilirken, Çorlulu vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi. Konser sonuna doğru sahneye çıkan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da İzmir Marşı’nı söyledi.

 

 

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde düzenlenen konsere vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken,  Şef Halit Tekinyılmaz yönetimindeki Çorlu Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Atatürk'ün sevdiği Türk Sanat Müziği şarkıları ve dillere pelesenk olmuş Rumeli Türkülerini seslendirdi.

 

BAŞKAN BAYSAN İZMİR MARŞI’NI SESLENDİRDİ

 

Tiyatro salonunu hıncahınç dolduran kalabalık koronun seslendirdiği şarkı ve türkülere eşlik ederken, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan sahneye çıkarak İzmir Marşı'nı seslendirdi. Şef Halit Tekinyılmaz'ın yönetimindeki koronun seslendirdiği şarkılar büyük beğeni toplarken, koronun performansı ayakta alkışlandı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve Rumeli Türküleri konserine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN