Karate Şampiyonası Çerkezköy'de Start Aldı

Çerkezköy'de düzenlenecek olan Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası dün saat 12.30'da 9-12 Kasım tarihleri arasında oynanmak üzere start aldı.

SPOR 9.11.2017 18:31:00 0
Karate Şampiyonası Çerkezköy

700 SPORCU KATILDI

 

Çerkezköy Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde yaklaşık 700 sporcunun katılımı ile başladı. Türkiye Karate Federasyonu’nun organize ettiği ve Çerkezköy Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, Veteranlar Kata Kumite kategorisinde gerçekleştirilen karşılaşmalarla start aldı. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 700 sporcunun katıldığı turnuva toplam 4 gün sürecek.

 

 

ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERECEK

 

Turnuvanın 2’nci günü Bayan Kumite müsabakaları ile devam edecek ve saat 17.00’da da açılış seremonisi yapılacak. Turnuvanın 3’üncü gününde Bay Kumite müsabakaları gerçekleştirilecek. Turnuvanın son gününde ise final müsabakaları gerçekleştirilecek. Final müsabakaları Sports TV’den de canlı olarak yayınlanacak. Turnuva dereceye giren sporcular için gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek. Öte yandan veteranlar kata kategorisinde mücadele eden Çerkezköy’lü şampiyon sporcu ve Türk Tekstil Vakfı Metem Müdürü Murat Kıroğlu’yu öğrencileri alkışlar eşliğinde desteklediler.

 

 

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NİN SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİ TAM

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Nedim Yılancı “Veteranlar kategorisinde 106 bay, 13 bayan komite ve kata kategorilerinde mücadele edecek. Büyükler kategorisinde ise 274 erkek, 168 bayan sporcunun mücadele etmesi bekleniyor. Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate şampiyonasına ciddi bir katılım oldu. Organizasyonu düzenleyen Çerkezköy Belediyesinin spora ve sporcuya desteği her zaman devam edecektir” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ