Başkan Albayrak Hem Anlattı, Hem Dinledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene'de, muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

GÜNDEM 8.11.2017 17:49:00 0
Başkan Albayrak Hem Anlattı, Hem Dinledi

Gerçekleştirilen kahvaltı programında muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili muhtarları bilgilendirdi.

 

BİLGİ VERDİ

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin'in de bulunduğu toplantıda, tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgiler verildi, talepler ve ihtiyaçlar görüşüldü. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmaların koordineli bir şekilde yürütüldüğünü belirterek Ergene Belediyesi'nin tamamlanan ve devam eden projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

 

 

‘’KAPSAMLI BİR ALTYAPI HAMLESİ BAŞLATILDI’’

 

Başkan Kadir Albayrak muhtarlara yönelik düzenlenen kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada, 2014 yılında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kuruluşunun ardından ilk etapta birimlerimiz oluşturuldu. Daha sonra da ihtiyaçlara yönelik il genelinde kapsamlı bir altyapı hamlesi başlattık. Bu süreçte gelinen noktada altyapılarımız büyük oranda tamamlandı. Altyapısı biten yerlerde de üstyapı çalışmalarımız sürüyor. Tabi vatandaşlarımız da haklı olarak altyapı çalışmaları sırasında sıkıntılarını belirtiyorlar. Şimdilik sancılı bir süreçten geçiyoruz. Fakat, Büyükşehir Belediyesi'nin ikinci döneminde altyapılarımız tamamen bitecek ve sonraki süreçte hizmetlerimizde sosyal ve kültürel alanda yoğunlaşacağız’’ dedi. Konuşmaların ardından muhtarlar talep ve önerilerini dile getirdiler.

 

Haber / Asiye ÇİFT ŞAHİN