Çolakoğlu, Lüleburgazspor Maçını Değerlendirdi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup'ta lider olarak mücadelesini sürdüren 1911 Çerkezköyspor'un Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu, hafta sonu oynanan Lüleburgazspor karşılaşmasını değ

SPOR 7.11.2017 17:26:00 0
Çolakoğlu, Lüleburgazspor Maçını Değerlendirdi

Çolakoğlu, eksiklerle başladıkları Lüleburgazspor karşısında, güzel bir oyunla galip geldiklerini ifade etti.

 

Ligin ikinci yarısında da bir santrafor transferi gerçekleştireceklerini ifade eden Çolakoğlu; “Santrafor transferi olacaktır. Gönül ister 5 tane oyuncu alalım ama bu da bizim her hafta 9 oyuncuyu tribüne göndermemiz anlamına gelir. Bunun da bir maliyeti var. Oradaki adama da ödeme yapmak zorundasın” diye konuştu.

 

‘’20 – 25 DAKİKA BASKILI BAŞLADIK VE SONRA DA GOLÜ BULDUK’’

 

Hafta sonu 2-1 galip geldikleri Lüleburgazspor maçında eksiklerinin olduğunu ifade eden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ İdeal onbirimizden kart cezalıları Etoga ve Salih yoktu. Onların olmaması bizim için dezavantaj gibi dursa da kadro derinliğimiz sağlam. Onların açığını kapatacak arkadaşlar var. Yine de ‘En iyi’ ve ‘iyi’ diye sınıflandırdığımız oyuncular var. İyi giden bir kadroda merkezdeki oyuncumuzun olmaması bizi düşündürdü fakat biz de idmanlarımızı ona göre ayarlayıp ona göre hazırlandık. O bölgede Mesut’u oynattık. Çok da sırıtmadık o bölgede. Salih’in yerine de Halim oynadı sol bekte. 20 – 25 dakika baskılı başladık ve sonra da golü bulduk. Golü bulduktan sonra 38 – 45’inci dakikalar arasında bir durgunluk yaşadık. Kendi kendimize pozisyon verdik ve rakip karambolden golü buldu. Biz o dakikalarda yüklenmeye çalıştık fakat çıkamadık. İlk yarının son dakikaları durgun geçti.” dedi. İkinci yarıda Lüleburgazspor’un oyunu soğuttuğunu belirten Çolakoğlu buna rağmen golü bularak, hanelerine 3 puanı yazdırdıklarını ifade etti.

 

‘’ATEŞİN OLDUĞU YERDE DE İLLA Kİ YANGIN ÇIKAR’’

 

Maçta çıkan olayları da değerlendiren Çolakoğlu “ Sıkıntılar oldu ama Lüleburgaz Başkanı’nın yapmış olduğu açıklamalar var. Bazı ağır ithamlarda bulunuyor. Emniyet mensuplarına ve taraftarlarımıza yönelik ithamları var. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Lüleburgaz taraftarı da öyle değil. Bizim taraftarımız da onlarınki de ateşli taraftar. Ateşin olduğu yerde de illa ki yangın çıkar. O yüzden kimse boş yapmasın. Onlar kendi halinde, koreografiler yapan, sempatik bir taraftar grubu değiller. Lüleburgaz Başkanı emniyeti şikayet edeceklerini söylüyor. Burada 50 tane polis var. Gidip de bir maça 30-40 tane polis görevlendiremez. Memurun sayısının yetersizliğinden bahsetti. Tamam yetersiz ama sen orada düzgün durup, karşı tarafa taş, koltuk fırlatmazsan kimse sana karışmaz. Oraya gelip köfteni yiyip, çayını içip, maçı izleyip giderdin” ifadelerini kullandı.

Haber / Ayşenur AYDIN