El Emeklerini AVM'de Tanıttılar

Ergene Belediyesi ve Ergene Kent Konseyi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen Ergene Doğal Ürünler Pazarı Orion Alışveriş Merkezinde vatandaşların hizmetine sunuldu. Ergene ilçesindeki kadınların el emek

GÜNDEM 5.11.2017 21:25:00 0
El Emeklerini AVM

Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediyesi, Ergene Kent Konseyi ve Kadın Meclisi’nin işbirliğiyle Orion AVM’de kurulan Ergene Doğal Ürünler Pazarı’nın açılışı 3 Kasım Cuma Günü Saat 17:30’da yapıldı. Hafta sonu süresince devam eden etkinlikte Ergeneli kadınların el emeği ürünleri, Çorlulu vatandaşlarla buluştu.

‘’KADINLARIN SOSYAL ALANDA GELİŞİMİNE OLANAK SAĞLADIK’’

‘Ergeneli kadınların yiyecekten giyime el emeğiyle yetiştirdikleri ürünlere kadar çok sayıda ürünü dört duvar arasında kalmaktan kurtarıp bir kazanç kapısı haline getirirken, kadınların sosyal alanda gelişimine olanak sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz’ diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz vatandaş odaklı hizmetlerimizden birini gerçekleştirirken, asıl hedefimizde yine birlik ve beraberlik içerisinde dostlukların kurulduğu projenin gelişimine bir kapı açabilmektir. Vatandaş odaklı çalışmalarımız devam ederken, Ergene Doğal Ürünler Projesi’nin ilgi görmesiyle birlikte Zübeyde Hanım Parkını daha geniş katılımla projenin devamlılığını sağlamak adına hayata geçirdik. ’ ifadelerine yer verdi. Etkinlik AVM’nin zemin katında yapılırken, etkinlik süresince stant açan kadınlar renkli görüntüler oluşturdu.

Haber: Hüsnü SARIGÜL