1911 Fırsat tepti!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta lider olarak mücadelesini sürdüren 1911 Çerkezköyspor, lig sonuncusu Yalova Kadıköyspor'a 3-0 yenildi.

SPOR 30.10.2017 18:12:00 0
1911 Fırsat tepti!

En yakın rakibimiz Altınova Belediyespor’un da Bigaspor deplasmanında puan kaybetmesinin ardından, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor büyük bir fırsat tepmiş oldu. Bu sezon ilk yenilgisini Yalova Kadıköyspor karşısında alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

 

İLK YARI ON KİŞİ TAMAMLADIK

 

Karşılaşmaya Sedat, Ünal, Salih, İsmail, Hakan, Hüseyin, Etogo, Mesut, Fet, İlyas ve Ali Rıza ilk onbiri ile başlayan 1911 Çerkezköyspor, deplasmanda lig sonuncusu Yalova Kadıköyspor ile karşı karşıya geldi. Maçta etkili olamayan temsilcimiz, organize ataklarla rakip kalede gol arayışına girdiler. Kontrataklarla kalemize yüklenen Yalova Kadıköyspor aradığı golü 36. Dakikada penaltıdan buldu. 36. Dakikada ceza sahası içerisinde Yalova Kadıköysporlu oyuncu yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’dan Salih kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Penaltıyı değerlendiren Yalova Kadıköyspor karşılaşmada 1-0 öne geçen taraf oldu. Golden sonra rakip yarıalanda ataklarını sıklaştıran temsilcimiz, aradığı golü ilk yarıda bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Yalova Kadıköyspor lehine sonuçlandı.

 

KARŞILAŞMAYI DOKUZ KİŞİ TAMAMLADI

 

İkinci yarıya 10 kişi başlayan temsilcimiz gördüğü kırmızı kartla birlikte 10 kişi kalmasının ardından ikinci yarıya istekli başlayamadı. Rakip kaleye hücum etmekte sıkıntı yaşayan ekibimiz, Teknik Direktör Yahya Aydın’ın taktikleriyle etkili olmaya çalıştı. 10 kişi kalmasına rağmen sahada galibiyet için saldıran taraf 1911 Çerkezköyspor oldu. Yalova Kadıköyspor ise kontrataklarla rakip kalede gol arayışına girdi. Kontrollü oyunuyla temsilcimize üstünlük kuran Yalova Kadıköyspor, 79. Dakikada bir gol daha bularak, farkı 2’ye çıkardı. 2-0. Bu dakikadan sonra farkı azaltmak için rakip kaleye yüklenen temsilcimiz 1 kırmızı kart daha görerek, karşılaşmada dokuz kişi kaldı. Dokuz kişi kalan temsilcimiz karşısında bir gol daha bulan temsilcimiz sahadan 3-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

 

YALOVA İLK GALİBİYETİNİ, ÇERKEZKÖYSPOR İLK YENİLGİSİNİ ALDI

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde geride kalan 5 haftanın ardından temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor maç fazlasıyla liderlik konumunda yer alırken, Yalova Kadıköyspor, oynadığı 4 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamamıştı. Yalova Kadıköyspor’un 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından, Yalova ilk galibiyetini, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise ilk yenilgisini almış oldu.

 

ÇERKEZKÖYSPOR FIRSAT TEPTİ

 

Maç fazlasıyla liderliğini sürdüren 1911 Çerkezköyspor, oynadığı 5 maçta, yakaladığı istatistiklerle birlikte göz doldurmuştu. Oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle, liderliği kimseye kaptırmayan temsilcimiz, rakip kaleye 9 gol atarken, kalesinde sadece bir gol görmüştü. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un en yakın rakibi olan Altınova Belediyespor ise bir maçı eksik ve liderle arasında sadece 1 puan fark var. Altınova Belediyespor ise bu hafta karşılaştığı Bigaspor maçından mağlup ayrıldı ve Çerkezköyspor liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz bu maçtan galip ayrılsaydı en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını açma fırsatı bulacaktı.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ