Faili Meçhul Cinayetin Sırrını, Jandarma Ekipleri Çözdü

Süleymanpaşa'da yolun karşısına geçmek isterken, hızla gelen bir aracın çarpması sonucu hayatını yitiren 59 yaşındaki Sevim Yiğit'in katil zanlısı bulundu.

GÜNDEM 29.10.2017 18:43:00 0
Faili Meçhul Cinayetin Sırrını, Jandarma Ekipleri Çözdü

KAYIPLARA KARIŞMIŞTI

 

10 gün öncesinde Tekirdağ’dan Malkara istikametine seyir halinde olan sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil Bağlar mevkiinde bulunan dinlenme tesisinden yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Sevim Yiğit’e çarptı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Sevim Yiğit’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Yiğit’in cansız bedeni 112 Sağlık ekiplerince Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından olay yerinden kaçarak kayıplara karışan zanlının sırrını Süleymanpaşa Jandarma Komutanlığı ekipleri çözdü.

 

ARAÇTAN KOPAN PARÇALARDAN, YOLA ÇIKTILAR

 

Süleymanpaşa’da Kaymakamlığı Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 19 Ekim 2017 günü meydana gelen ve 59 yaşındaki Sevim Yiğit’in ölümüyle sonuçlanan faili meçhul trafik kazası Jandarma ekiplerinin günler süren çalışması sonrası aydınlatıldı. Tekirdağ-Malkara yolu üzerinde meydana gelen ve failinin olay yerinden kaçtığı kaza ile ilgili olarak elde var olan araçtan kopan birkaç parçadan yola çıkan ekipler günler süren araç tespit çalışmasından sonuç aldı. İl Jandarma Komutanlığının da desteğiyle tespit edilen araç ve sürücü Keşan ilçesinde yakalandı. Kaza yapan aracın 80 GJ 855 plakalı ve sürücüsünün 1969 doğumlu Vedat Çelik olduğunu tespit eden Jandarma, faili yakalayarak adalete teslim etti. Suçunu kabul eden sanık tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ