55. Sanat Yılı'nda Çerkezköylüler İçin Sahneye Çıkacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında, 31 Ekim Salı günü saat 20.00'da Yeşilçamın unutulmaz değeri Ayşen Gruda ve usta oyuncu Mahmut Gökgöz'ün başroller

KÜLTÜR SANAT 25.10.2017 17:22:00 0
55. Sanat Yılı

55'İNCİ SANAT YILI

 

55'inci sanat yılını kutlayan tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, 31 Ekim Salı günü saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Murat Sarı’nın yönetmenliğini yaptığı “Kırkından Sonra” isimli tiyatro oyununda Yeşilçam’ın unutulmaz değeri Ayşen Gruda ile usta oyuncu Mahmut Gökgöz başrolü paylaşıyor. İspanyol yazar Alfonso Paso’ya ait “Kırkından Sonra” oyununda Ahmet Taşdemir, Özge Ünlütezcan ve Onur Hanpa da rol alıyor. Murat Sarı’nın yönettiği ‘Kırkından Sonra’da hayattan pek de umudu kalmamış olan Ayşen Gruda ve Mahmut Gökgöz’ün arasında başlayan bir aşk hikâyesi ele alınıyor. Aşklarıyla birlikte kıvılcımlanan bu ikili sahnede bizleri kimi zaman hüzünlendirirken kimi zaman da gülmekten kırıp geçiriyor.

 

‘KIRKINDAN SONRA DA SEVMEK MÜMKÜN’ DİYECEKLER

 

Aşk hikayesini anlatan eğlenceli tiyatro oyununda yaşı kırkın üzerinde olan iki kişinin aşk hikayesi anlatılacak. Oyun iki perde olarak izleyiciye aktarılacak. Ayşen Gruda’nın 55. Sanat Yılında oynadığı tiyatro oyunu Çerkezköylü tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak. "Kırkından Sonra Sevmek de Mümkün" sloganıyla seyircinin karşısına çıkan oyunda komedi ve aşk birlikte yaşanacak.

 

KOMEDİ, İKİ PERDE

 

Ünlü tiyatro ustaları Ayşen Gruda ve Mahmut Gökgöz’ün rol aldığı tiyatro oyununun 31 Ekim Salı günü saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda iki perde olarak sahnelenecek oyunun Çerkezköylü tiyatro severler ile buluşacağını kaydeden Belediye başkanı Vahap Akay, “İki perdelik komedi oyunumuza tüm halkımız davetlidir” dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ