Çocuklara tacizden tutuklandı

Saray'da çocuklara cinsel tacize yeltendiği iddiasıyla evli ve bir çocuk sahibi Ogün Ö. isimli şahıs gözaltına alındı. 

GÜNDEM 24.10.2017 21:39:00 0
Çocuklara tacizden tutuklandı

İddiaya göre; Saray ilçesine bağlı Büyük Yoncalı Mahallesinde yaşları 11 ile 17 arasında değişen 12 çocuğu Taciz ve tecavüze yeltendiği gerekçesiyle çocukların şikayeti üzerine gözaltına alınan Ogün Ö.  Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Geniş güvenlik önlemleriyle Saray Adliyesine çıkarılan zanlı yine aynı güvenlik önlemleri eşliğinden adliyeye çıkarılarak Saray Devlet Hastanesine ardından da Tekirdağ 1 no’lu T tipi Ceza İnfaz kurumuna gönderildi.

 

FACEBOOK ARKADAŞLARININ ÇOĞU ÇOCUK

 

40 yaşında ki evli bir çocuk babası Ogün Ö. isimli şahısın parklarda çekilmiş fotoğrafları dikkatlerden kaçmazken çocuklarla yakın ilişkisinden şüphelenen mahalle sakinlerinin, ‘Çocuklarla neden bu kadar yakınsın, bu kadar çocuk neden senin yanında’ sorusuna ise “ Ben çocukları seviyorum onlarda beni seviyor, onlara çikolata ve şeker alıyorum. Onlarda beni seviyor ve geliyor” cevabını verdi.

 

İddiaya göre parklarda çocukları kucağına alıp taciz ettiği parktaki davranışlarından şüphelenen mahalle sakinlerinin ihbarı sonucu yakalanarak gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı Saray Adliyesinde tutuklanarak Tekirdağ 1 nolu T Tipi Ceza İnfaz kurumuna gönderildi.

 

Haber / Şaban Kardeş