"Hedefimiz şampiyonluk" 

Metin Seçkin Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İsmet Banya, yıldız kız futbol takımı olarak geçen sene Tekirdağ şampiyonu ve Marmara ikincisi olduklarını belirterek, "En büyük hedefimiz yine şam

GÜNDEM 24.10.2017 21:36:00 0

“EN GÜÇLÜ ADAYLARDAN BİRİSİ BİZİZ”

 

Belediyeye ait Kumlugeçit bölgesindeki spor tesislerinde çalışmalarını sürdürdüklerini bu sene de şampiyonlukta oldukça iddialı olduklarını anlatan Banya, şu ifadeleri kullandı: “Geçen sene yıldız kız futbolda Tekirdağ şampiyonu ve Marmara ikincisi olduk. Bununla ilgili çalışmalarımız 2 yıldan beri sürüyor. Bizde 5. Sınıftan itibaren 6, 7 ve 8 olmak üzere kızlarımızı spora futbola kazandırıyoruz.

 

HER SENE BİR KUPA ALIYORUZ

 

Bu şekilde hem sporcu kişiliklerini kazanıyorlar hem de sosyal çevrenin vermiş olduğu bazı zararlı durumlardan uzaklaşıyorlar. Spor sayesinde okulumuzdan öğrencilerimizi bu şekilde mezun ediyoruz. Başarılı bir gruptayız. Geçen seneki derecemizi inşallah bu senede devam ettiririz, üstüne de koyarak çocuklarımızı mezun ederiz. Bu sene de şampiyonlukta iddialıyız, en güçlü adaylardan birisi biziz. Bu çalışmalarımız zaten alttan devam ediyor. Geleneksel olarak her yıl kız futbol’da yarışmalara katılıyoruz. Her sene bir kupa alıyoruz. En büyük hedefimiz geçen sene olduğu gibi şampiyonluk.”

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL